7.8.16

Ρημάζει το «καταραμένο» ξενοδοχείο στην Μάνη όπου έμενε η Αντζελίνα Τζολί

Το ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο που φιλοξένησε celebrities και σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως, μεταξύ άλλων, την Αντζελίνα Τζολί, έχει αφεθεί να ρημάζει.

Ο λόγος για το ξενοδοχείο «Λακωνίς» στην ανατολική Μάνη, που χτίστηκε το 1972, «με την τέλεια παραλία του και την απίστευτη θέα στο Αιγαίο», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.
Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πωλείται προς 5 εκατ. ευρώ, αλλά εκτιμάται ότι δεν θα «πιάσει» πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ...
Και συνεχίζει το δημοσίευμα: «Με τη μήκους 300 μέτρων παραλία του, τα 5.500 τ.μ. κτισμάτων, ανάμεσα στα οποία και μπάνγκαλοους αφιερωμένα στους θεούς (με τα ονόματα, μεταξύ άλλων, «Αρτεμις», «Ποσειδώνας», «Αθηνά» και «Αφροδίτη») και τους κήπους των 30.000 τ.μ., φαντάζει ως μία καταπληκτική ευκαιρία για επένδυση και ανάπτυξη».
Οπως αναφέρει η Daily Mail, το πάρκινγκ είναι χωρητικότητας 100 αυτοκινήτων και η παραλία είναι βραβευμένη με «γαλάζια σημαία», ενώ υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής μαρίνας για ελλιμενισμό πολυτελών σκαφών.
Αφού αναφέρει το πολύπλοκο ιδιοκτησιακό καθεστώς, που καθιστά δύσκολη την πώληση του ξενοδοχείου, το δημοσίευμα καταλήγει μεταφέροντας δηλώσεις ενός τοπικού επιχειρηματία, που δεν θέλησε να κατονομαστεί και ο οποίος ανέφερε ότι «κάποιοι θεωρούν ότι το ξενοδοχείο είναι καταραμένο. Χτίστηκε επειδή ο ιδιοκτήτης του είχε πολύ καλές διασυνδέσεις με τη χούντα. Θα ήταν ευχής έργον να αγοραστεί από κάποιον ξένο επενδυτή που θα το ανακαίνιζε. Ετσι, θα έφερνε στην περιοχή λεφτά που τόσο πολύ της λείπουν».
  
Εξωτερική όψη του ξενοδοχείου την εποχή που λειτουργούσε

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου