13.8.16

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Φτηνιάρικη κατευθυνόμενη δημοσιογραφία….

 Αναβιώνει η "σχολή Φλαούνα " στην Μεσσηνία !!!

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να στηρίξουμε Τατούλη, Νίκα ,Καφαντάρη κλπ  και αρκετές φορές τους έχουμε ασκήσει κριτική από τον ιστότοπο μας.

Από κει και πέρα όμως μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλούν δημοσιεύματα ιστοσελίδας που τους  βάζει στο στόχαστρο της με συνεχή δημοσιεύματα  που ισορροπούν μεταξύ αλήθειας και ψεύδους 

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν για περιπτώσεις ιστοσελίδων και δημοσιογραφούντων όπου εμφανίζονται εμφανή σημάδια κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας!!!

Μας κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι οι δημοσιογραφούντες αυτοί, που διεκδικούν μάλιστα και περίοπτη θέση στα δημοσιογραφικά πράγματα της Μεσσηνίας,σκόπιμα παραποιούν  γεγονότα και εξελίξεις που πολλές φορές αποτελούν πρόκληση για τον μέσο νοήμονα πολίτη

Την ιστορία, εμείς, την ξέρουμε.

Επικαλούνται την πολιτική προοδευτικότητα και τον μηδενισμό οποιασδήποτε άλλης θέσης. 

Αυτή η τακτική έχει στόχο και σκοπό. 

Η προοδευτικότητα εξαντλείται στο σημείο όπου ΄΄τελειώνει΄΄ η ΄΄προοδευτικότητα΄΄ και η ΄΄δημοκρατικότητα΄΄ των δημοσιογραφούντων αυτών.

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τις ύπουλες, πονηρές και κατυθυνόμενες  ενέργειες τους. 

Θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε εκείνα που πρέπει χωρίς να μας ενδιαφέρει πια η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου πολιτικού  πολιτισμού. 

Όπως εκείνοι κάνουν πια ανοιχτά και επιδεικτικά την ύπουλη και υπόγεια δουλειά τους, σε μας απομένει να τους ξεσκεπάσουμε. 

Και θα το κάνουμε να είστε βέβαιοι !!!

Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου