20.8.16

ΑΙΓΙΝΑ - Συγκλονίζει η μαρτυρία της Ουκρανής που έμεινε χήρα και ακρωτηριάστηκε


Συγκλονίζει η μαρτυρία της Ουκρανής που έμεινε χήρα και ακρωτηριάστηκε
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της τουρίστριας από την Ουκρανία που ακρωτηριάστηκε από το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα και έχασε τον άνδρα της, η επίσημη αναγνώριση της σορού του οποίου έγινε το βράδυ της Παρασκευής.
Σε αποκλειστική της συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha, η Αναστασία Τερέτνικ, περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε. Η 29χρονη γυναίκα, ήταν επιβάτις της λάντζας «Αντωνία», το οποίο εμβόλισε το ταχύπλοο που οδηγούσε ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος στο στενό Πέρδικας-Μονής. Ηταν για διακοπές στην Ελλάδα με τον 35χρονο σύζυγό της Σερεντίκ Σεβγέν.

Η ίδια ακρωτηριάστηκε στο πόδι από την σφοδρότατη σύγκρουση, ενώ ο άντρας της πέθανε.

«"Είδαμε το μικρό γιοτ να έρχεται από τη δεξιά μεριά της λάντζας κατά πάνω μας... Πέντε ή επτά δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, αλλά ο καπετάνιος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Με κάποιο τρόπο ίσως από θαύμα, κατάφερα και βγήκα μετά από 3 ή 4 λεπτά που ήμουν κάτω από το νερό και είδα το πόδι μου, δεν έμοιαζε με πόδι...» είπε στον Alpha.



Οπως είπε συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός μου δεν ήταν πουθενά. «Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα πω στο παιδί μου, ότι ο πατέρας του μας άφησε. Ήταν ο καλύτερος πατέρας και ο καλύτερος σύζυγος στον κόσμο. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα ζήσω τώρα, πώς θα ζΣυγκλονιστική είναι η μαρτυρία της τουρίστριας από την Ουκρανία που ακρωτηριάστηκε από το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα και έχασε τον άνδρα της, η επίσημη αναγνώριση της σορού του οποίου έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Σε αποκλειστική της συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha, η Αναστασία Τερέτνικ, περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε. Η 29χρονη γυναίκα, ήταν επιβάτις της λάντζας «Αντωνία», το οποίο εμβόλισε το ταχύπλοο που οδηγούσε ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος στο στενό Πέρδικας-Μονής. Ηταν για διακοπές στην Ελλάδα με τον 35χρονο σύζυγό της Σερεντίκ Σεβγέν. Η ίδια ακρωτηριάστηκε στο πόδι από την σφοδρότατη σύγκρουση, ενώ ο άντρας της πέθανε. «"Είδαμε το μικρό γιοτ να έρχεται από τη δεξιά μεριά της λάντζας κατά πάνω μας... Πέντε ή επτά δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, αλλά ο καπετάνιος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Με κάποιο τρόπο ίσως από θαύμα, κατάφερα και βγήκα μετά από 3 ή 4 λεπτά που ήμουν κάτω από το νερό και είδα το πόδι μου, δεν έμοιαζε με πόδι...» είπε στον Alpha. Οπως είπε συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός μου δεν ήταν πουθενά. «Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα πω στο παιδί μου, ότι ο πατέρας του μας άφησε. Ήταν ο καλύτερος πατέρας και ο καλύτερος σύζυγος στον κόσμο. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα ζήσω τώρα, πώς θα ζήσω χωρίς τον άνδρα μου στην Ουκρανία και τι θα κάνω». Οπως κατήγγειλε επίσης, ήρθαν κάποια σκάφη για βοήθεια και δεν τους πέταξαν ούτε σωσίβια ούτε μάσκες, με αποτέλεσμα η ίδια να κολυμπά με το ακρωτηριασμένο της πόδι. Η 29χρονη ζήτησε να τιμωρηθεί με την αυστηρότερη ποινή ο καπετάνιος του σκάφους. Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την τραγωδία Ενα νέο βιντεο από την ναυτική τραγωδία της Αίγινας δημοσιεύει το iefimerida.gr. Το βίντεο, έχει γυριστεί δευτερόλεπτα μετά την τραγωδία, από λουόμενους στην Πέρδικα, πολύ κοντά στην περιοχή που σημειώθηκε το δυστύχημα. Ακούγεται ένα μικρό παιδάκι να ρωτάει συνεχώς τους γονείς του «τι ήταν αυτό το μπαμ που ακούστηκε;». Εκείνοι προσπαθούν να το καθησυχάσουν και παρακολουθούν με αγωνία τα τεκταινόμενα που διαδραματίζονται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά τους. Προς το τέλος του βίντεο μάλιστα, ακούγεται μια γυναίκα να αναφέρεται απαξιωτικά για τον υπαίτιο του δυστυχήματος. Πηγή: Τραγωδία Αίγινας: Συγκλονίζει η Ουκρανή που ακρωτηριάστηκε και έμεινε χήρα - Πώς θα ζήσω; | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/283972/tragodia-aiginas-sygklonizei-i-oykrani-poy-akrotiriastike-kai-emeine-hira-pos-tha-ziso#ixzz4HoRq1Ublήσω χωρίς τον άνδρα μου στην Ουκρανία και τι θα κάνω».

Οπως κατήγγειλε επίσης, ήρθαν κάποια σκάφη για βοήθεια και δεν τους πέταξαν ούτε σωσίβια ούτε μάσκες, με αποτέλεσμα η ίδια να κολυμπά με το ακρωτηριασμένο της πόδι.

Η 29χρονη ζήτησε να τιμωρηθεί με την αυστηρότερη ποινή ο καπετάνιος του σκάφους.

Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την τραγωδία
Ενα νέο βιντεο από την ναυτική τραγωδία της Αίγινας δημοσιεύει το iefimerida.gr.
Το βίντεο, έχει γυριστεί δευτερόλεπτα μετά την τραγωδία, από λουόμενους στην Πέρδικα, πολύ κοντά στην περιοχή που σημειώθηκε το δυστύχημα. Ακούγεται ένα μικρό παιδάκι να ρωτάει συνεχώς τους γονείς του «τι ήταν αυτό το μπαμ που ακούστηκε;». Εκείνοι προσπαθούν να το καθησυχάσουν και παρακολουθούν με αγωνία τα τεκταινόμενα που διαδραματίζονται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά τους. Προς το τέλος του βίντεο μάλιστα, ακούγεται μια γυναίκα να αναφέρεται απαξιωτικά για τον υπαίτιο του δυστυχήματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου