16.8.16

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ! Έχασε σύζυγο και παιδί στην τραγωδία της Αίγινας


?????? ???????? ???????? ?????? ?? ??????? ?????????? ????? ??????? ??? ????? ??????????



Ασύλληπτες διαστάσεις παίρνει η τραγωδία στην Αίγινα. 
 
Όπως αποκαλύπτουν σε μαρτυρίες τους  εργαζόμενοι  στο κέντρο υγείας του νησιού, μια γυναίκα που επέζησε της τραγωδίας έχασε τον 44χρονο σύζυγό της και την πεντάχρονη κόρη της!
Πρόκειται για μια γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία η οποία είχε παντρευτεί Έλληνα, ζει μόνιμα στην Ελλάδα και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάει για διακοπές με την οικογένειά της στην Αίγινα.
Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από την ψυχραιμία της, αν και πιστεύουν ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος της τραγωδίας που την βρήκε.
Όπως αναφέρουν  τη στιγμή της σύγκρουσής το κοριτσάκι πετάχτηκε στον αέρα και ο πατέρας προσπάθησε αμέσως να τη σώσει χωρίς, όμως, να τα καταφέρει τελικά. Έτσι έσβησαν και οι δυο, αφήνοντας μόνη τη σύζυγο και και μητέρα.
Στο κέντρο υγείας της Αίγινας δεν παραμένει πλέον κανένας από τους πολύ ελαφρά τραυματίες, οι οποίοι αφού διαπιστώθηκε ότι είναι απόλυτα καλά στην υγεία τους, πήραν εξιτήριο και έφυγαν.
Πέντε σοβαρά τραυματίες διακομίστηκαν με ιπτάμενο δελφίνι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ανάμεσά τους και η κοπέλα του ακρωτηριάστηκε στο αριστερό της πόδι και ένας άντρας ο οποίος φέρει βαριά θλαστικά τραύματα στον λαιμό.
Σύμφωνα με τα όσα συζητούν μεταξύ τους κάτοικοι της Πέρδικας, το συγκεκριμένο ταχύπλοο τις δυο τελευταίες ημέρες έτρεχε συνέχεια στην περιοχή του κόλπου, κάνοντας ελιγμούς στη θάλασσα με ταχύτητα μάλλον απαγορευτική για το συγκεκριμένο σημείο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου