6.8.16

Λουκέτο μετά το πάρτι του Ρουβά σε μαγαζί της Μυκόνου

Λουκέτο μετά το πάρτι του Ρουβά σε μαγαζί της Μυκόνου
Την ίδια οδό με το club στη Ρόδο φαίνεται σύμφωνα με την ΓΓΔΕ να ακολουθούν δύο ακόμη μαγαζιά σε Μύκονο και Αντίπαρο όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις χιλιάδων ευρώ

Λουκέτο αναμένεται να δουν στα καταστήματά τους δύο ακόμη επιχειρηματίες, έπειτα από ατασθαλείες που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ). Σύμφωνα με πληροφορίες της γραμματείας, το beach bar RAKKAN στη Μύκονο, αλλά και το La Luna στη Αντίπαρο είναι οι δύο μεγάλες επιχειρήσεις που θα ακολουθήσουν τη μοίρα του κλαμπ στη Ρόδο, στο οποίο οι άνδρες της εισόδου απέτρεψαν την είσοδο των ελεγκτών.
Στην περίπτωση του RAKKAN στο νησί των ανέμων, η έφοδος κλιμακίου στις 27 Ιουλίου, την ημέρα που εμφανίστηκε στο beach bar ο Σάκης Ρουβάς, “ψάρεψε” ατασθαλείες χιλιάδων ευρώ. Συγκεκριμένα η ΓΓΔΕ αναφέρει πως η εταιρεία δεν είχε προχωρήσει στην έκδοση 12 αποδείξεων όπου η διασταύρωση με τα “τραπέζια” έδειξε ότι μικρότερη αντιστοιχούσε σε 500 ευρώ και η υψηλότερη έφτανε τα 12.000.
AdTech Ad
Επιπλέον, το κέντρο La Luna στην Αντίπαρο, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της γραμματείας, να έχει “παραλείψει” να κόψει 80 αποδείξεις έπειτα από έλεγχο κλιμακίου.
Σύμφωνα με όσα προβλέπει η Γενική Γραμματεία για τα “λουκέτα” στα καταστήματα, η μη απόδοση νόμιμου παραστατικού μπορεί να επιφέρει σφράγισμα της επιχείρησης που μπορεί να φτάσει και τον ένα μήνα, γεγονός που εν μέσω της τουριστικής σεζόν αποτελεί τεράστια οικονομική πληγή για τα καταστήματα.
Ωστόσο, όπως και στην περίπτωση της Ρόδου, μέχρι τότε προβλέπεται ένα διάστημα 20 ημερών κατά τη διάρκεια των οποίων ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιβάλει τυχόν ενστάσεις. Από την ΓΓΔΕ πάντως κάνουν λόγο για μπαράζ τέτοιων ελεγχών και λουκέτων, ακόμη και στην πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου