13.8.16

Ερώτημα προς κ.Αλευρα !

Εδω και αρκετό καιρο διαβάζουμε ακραία κριτικη γειτνιαζουσα με τη συκοφαντία, τη δυσφήμιση  και την υπερβολή,  απο στελεχος ελάσσονος μειοψηφίας του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννησου που υπογράφει τα κείμενα του και ως εκπροσωπος τυπου του Περιφερειακου συνδυασμου Δημοκρατικη Περιφερειακη Συνεργασια .
Σε τελευταια μαλιστα επιστολη του, που μεσα σ αυτην υπαρχουν πολλες ποινικά κολασιμες αναφορες που εκφεύγουν της πολιτικης κριτικής, εκτος των εμμονικων αναφορών για τον Περιφερειαρχη Πελοποννησου κ.Τατουλη που θίγεται αναίτια πλειστακις απο τον γράφοντα,  θίγεται συλληβδην και  το Περιφερειακο Συμβουλιο Πελοποννησου.
Θίγεται  ο αυτοδιοικητικος θεσμος, θίγονται οι συμβουλοι που οι πολιτες εστειλαν εκει να τους εκπροσωπουν, θίγονται εν κατακλείδι οι πολιτες της Πελοποννησου που εχουν πιστεψει στην αναγκαιότητα του θεσμού, που εχουν στηρίξει με την αποδοχη τους την Περιφερειακη Αρχη, η οποια έχει επιλύσει πλείστα προβληματα την ωρα που η Πολιτεια ουτε καν είχε προσεγγίσει ποτε, ποσο μαλλον να τα επιλύσει!
Αυτη η αήθης επιστολη με ολες αυτες τις προσβλητικές αναφορες για ολους μας, δοθηκε στα ΜΜΕ της Πελοποννησου και κυριως εξευτελίζει και υποτιμα τον γράφοντα, αλλα και την περιφέρειακη παραταξη της Δημοκρατικής Περιφερειακης Συνεργασιας, που ως φαινεται την αποδέχεται ως τροπο άσκησης αντιπολιτευσης.
Οξος και χολή αναβλύζει σε καθε λέξη του λιβελλογραφηματος με τιτλο
 "Ο αντίλογος στο χωρο των θαυμάτων " τοσο που δηλητηριάζει ακομη και τον απλο, καλοπροαιρετο αναγνώστη.
Οι αποκεντρωμένες συνεδριασεις του ΠΕ.ΣΥ.Πελοποννησου, οπου εγινε εκτενής απολογισμος, εκαναν γνωστο στις τοπικές κοινωνίες το μεγαλο εργο που επιτελείται απο την Περιφέρεια σε ολες τις Περιφερειακες Ενότητες, όντας η μονη που έχει απομείνει, να εκτελεί εργα στην Πελοποννησο υστερα απο την ολοκληρωτική απραξία του κρατους.
Ερωτώ λοιπον τον κ.Αλευρα να μας απαντησει αν συμμερίζεται τις απόψεις περι παρακμιακου τοπίου του  Συλλογικού  οργάνου, περι καρικατούρας δημοκρατικής λειτουργίας, περι κενολογιων στις απόψεις των συμβούλων, περι φτηνειας και πολιτικων ιβριδιων με .....ελλειψη Β12 ...και πολλων αλλων ανοησιων και προσβλητικων αναφορών .
Συνεχιζει να εμπιστεύεται τη συγκεκριμένη προσωπικότητα ως εκπρόσωπο τυπου της παραταξης, που μετα την αποχώρηση του κ.Δεδε ο ίδιος εκπροσωπει;
Αν ναι, αναμένω τη μεγαλη του συγνωμη προς ολους μας, ολους τους συναδέλφους του στο Περιφερειακο Συμβουλιο για οσα προσβλητικά ελέχθησαν κι αν οχι, αναμένουμε σχετικό δελτιο τυπου περι αλλαγης του εκπροσώπου του .
 
Καλαμάτα 13 Αυγούστου 2016 
 
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
Περιφ.Συμβουλος Πελοποννησου
Εντετ.Συμβουλος Τουρισμου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου