26.8.16

ΣΥΡΙΖΟΤΣΟΛΙΑΣ που πληρώνουμε στην ΕΡΤ και τη Γεροβασίλη βρίζει την Στεφανίδη !

Έτσουξε τους ΣΥΡΙΖΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ η απαξίωση με την οποία απάντησε στην ΑΥΓΗ η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και βγήκαν να τη βρίσουν. 
 
Πρώτος και καλύτερος ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΡΤ Βασίλης Παπανικολάου, ο οποίος έχει αποσπαστεί στο γραφείο της Ο. Γεροβασίλη...

Δείτε τι γράφει το κομματόσκυλο που μετά το κράξιμο έσβησε το ποστ:Λίγο αργότερα ακολούθησε η διάψευση της ΕΡΤ, η οποία όμως δεν αναφέρει αν θα κινηθεί κάποια πειθαρχική διαδικασία εναντίον του κοπρίτη που την εκθέτει:

"Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:

1. Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ.

2. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.

Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου