3.8.16

Εκτός Champions League ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός !!!

Οι «ερυθρόλευκοι» επανέλαβαν την άθλια εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης, όταν είχαν μείνει στο 0-0 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

 Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ο Ολυμπιακός νωρίς-νωρίς, που πήρε ό,τι του άξιζε βάσει των δύο εμφανίσεών του απέναντι στη μέτριας δυναμικότητας Χάποελ Μπερ Σεβά.
Οι «ερυθρόλευκοι» επανέλαβαν την άθλια εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης, όταν είχαν μείνει στο 0-0 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», δεν δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία κι απόψε, με αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια του Ισραήλ να βρει το γκολ που έψαχνε υπομονετικά και με σιγουριά απέναντι στον ανύπαρκτο αντίπαλό της στι 79΄.
Το επιθετικό σχήμα με το οποίο ξεκίνησε ο Βίκτορ Σάντσεθ, με τους τρεις μέσους (Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο) και τους Τσόρι, Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγε δεν λειτούργησε. Οι Ισραηλινοί με έξυπνη τακτική απέκοψαν τους δύο μεσοεπιθετικούς του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα ο Ιντέγε σχεδόν να μην ακουμπήσει την μπάλα σε όλο το παιχνίδι!
Αγωνιστικά, μετά το πρώτο τέταρτο και αφού στο 10΄ ο Καπίνο είχε εξουδετερώσει το σουτ του Μπίτον, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα, είχαν την κατοχή και άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα ψάχνοντας για τις προϋποθέσεις που θα τους επέτρεπαν να απειλήσουν.
Αφού στο δίλεπτο 22΄-24΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τρία σερί κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, στο 26΄ καταγράφηκε η καλύτερη στιγμή ενός «άγονου» σε φάσεις ημιχρόνου, με τον Μπουχαλάκη να σουτάρει πολύ δυνατά με το αριστερό από μακριά, αλλά την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι του Γκόρες, ενώ το ίδιο συνέβη στο 45΄ με το βολέ του Μέλικσον.
Στο 56΄ ο Καπίνο κράτησε το «μηδέν» κάνοντας σωτήρια επέμβαση με το πόδι στο σουτ του Νουακέμε, ο οποίος είχε περάσει εξαιρετικά ανάμεσα από Μιλιβόγεβιτς και Μποτία. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ξεκινήσει καλά στο δεύτερο ημίχρονο, η Χάποελ είχε την πρωτοβουλία καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν υπήρχαν στο γήπεδο από τη μέση και μπροστά και τελικά τιμώρησαν τον κάκιστο αντίπαλό της στο 79΄ με το διαγώνιο αριστερό σουτ του Τζέντεκ μέσα από την περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου