«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

1.8.16

Από τη Ναυτιλία, το Costa Navarino και τις μαρίνες στο Hilton


1 hilton athens
Μία ελληνοτουρκική συνεργασία με έντονο το άρωμα της θαλασσινής αλμύρας «χτυπάει» το εμβληματικό ξενοδοχείο των Αθηνών Hilton. 

 Πρόκειται για τον ελληνικό όμιλο ΤΕΜΕΣ που «τρέχει» ένα από τα μεγαλύτερα σχέδια τουριστικής αξιοποίησης ακινήτων στην Ευρώπη, την Costa Navarino στην Μεσσηνία. Και τον όμιλο Dogus, από τους μεγαλύτερους της Τουρκίας, με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, όπου αναπτύσει δραστηριότητα σε τομείς όπως ο τουρισμός, οι κατασκευές, η ενέργεια και η ψυχαγωγία και ο οποίος διαθέτει ήδη στην Ελλάδα 50% στις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κερκυρας και Λευκάδας, αλλά και το 32.2% της μαρίνας του Φλοίσβου.

Όπως σημειώνει η Καθημερινή της Κυριακής, οι δύο όμιλοι, ΤΕΜΕΣ και Dogus, στο αρχικό στάδιο της διαδικασίας για τη πώληση του Hilton είχαν εκδηλώσει μεμονωμένα το ενδιαφέρον τους, αποφάσισαν να καταθέσουν κοινή προσφορά για τη διεκδίκηση του εμβληματικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Αθήνας. Ουσιαστικά, πρόκειται για την πώληση της εταιρείας Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε., ιδιοκτήτριας του Hilton, βασικός μέτοχος της οποίας με ποσοστό 97,3% είναι η Alpha Bank.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου