3.8.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Εγκαίνια έκθεσης “ΖΑΝΑΝΤΟΥ/ΧΑΝΑDU” του ζωγράφου Βαγγέλη Γκόκα στις 4 Αυγούστου

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη, 4 Αυγούστου, στις 21.00, το πρώτο Painting Session του Mataroa, το οποίο φιλοξενεί τον ζωγράφο Βαγγέλη Γκόκα με έργα από την τελευταία δουλειά του, με τίτλο “ΖΑΝΑΝΤΟΥ/ΧΑΝΑDU”. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης Καλαμάτας (ΚΤΚ) και την υποστήριξη του Γραφείου Υποψηφιότητας KALAMATA:21, της Φάρις και του δήμου Καλαμάτας. 

Η έκθεση φιλοξενείται εντός του Κέντρο Τέχνης Καλαμάτας, Ναυαρίνου 8 στην παραλία Καλαμάτας, θα διαρκέσει έως τις 24 Αυγούστου και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά 19.00 - 22.00. 

Ο τίτλος της έκθεσης αναφέρεται στην θερινή πρωτεύουσα του Κινέζου αυτοκράτορα Κουμπλάι Χαν, που μεταφέρθηκε στη Δυτική παράδοση ως ένας παραμυθένιος τόπος αρμονίας, άνεσης και αφθονίας. Κατά τον ίδιο τρόπο ο Γκόκας χτίζει τα έργα του πάνω σε μια ονειρική λογική που είναι δύσκολο να ερμηνευθεί και αποτελείται από γριφώδεις και άγνωστους κανόνες.
 Η θεματική του δεν εμπεριέχει μόνο ότι βλέπουμε αλλά και πολλά άλλα τα οποία δεν βλέπουμε αλλά στα οποία εμπλεκόμαστε.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.mataroa.org/mcac, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Ιπποκράτη Παπαδημητράκο, 6974753965 & ippokratis@mataroa.org

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου