21.8.16

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΦΩΤΙΑ - Eγκαταλείπει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κουρής;

ΣΟΚΑΡΕΙ το  αντικυβερνητικό πρωτοσέλιδο του Γιώργη του Κουρή, η Kontranews του οποίου, όλους αυτούς τους μήνες, ξεπέρασε ακόμη και εφημερίδες-κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ (όπως είναι η ΑΥΓΗ και το ΕΘΝΟΣ) σε φιλοκυβερνητική στήριξη.
 
Ο Αγριος Σεπτέμβρης τρομάζει πολίτες και κυβέρνηση αναφέρει χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο το οποίο συνοδεύει υπότιτλος-φωτιά:
Eρχεται η δύσκολη αξιολόγηση, τρέχουν οι φόροι, δαγκώνει ο ΕΝΦΙΑ, στο φουλ οι κατασχέσεις, πλακώνουν και οι πλειστηριασμοί. Η αγορά ζητάει ρυθμίσεις-ανάσες, οι δανειστές λένε όχι και οι πρόωρες εκλογές παραμένουν στο τραπέζι…

Ο Γιώργης ο Κουρής είναι γάτος με πέταλα-ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις. Δεν είναι κορόιδο να θέλει να δει οργισμένους πολίτες που έχασαν τα σπίτια τους να καίνε την Κontranews, όπως έκαιγαν τις εφημερίδες του συγκροτήματος.
 
Η οργή του κόσμου για τον εμπαιγμό του ΣΥΡΙΖΑ και την διαπλοκή του με την εγχώρια μαφία (τα ίδια σκατά που έκαναν και οι προηγούμενοι) δεν επιτρέπει διθυραμβικά φιλοκυβερνητικά πρωτοσέλιδα ακόμη κι αν είναι γνωστή η λατρεία του Ελληνα αναγνώστη στο σανό.
 
Πάντως εάν η Kontranews-η πιο φιλοκυβερνητική εφημερίδα-γυρίσει τούμπα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…
 
 
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου