8.8.16

ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ H ΛΥΣΗ… ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ! Αυτή είναι η νέα μόδα για να ξεφορτωθείς την ερωμένη του

Μετά από 11 χρόνια γάμου, η κ. Τσεν καταρρακώθηκε όταν ανακάλυψε στο κινητό του συζύγου της μήνυμα από άλλη γυναίκα.  
Εκείνος παραδέχθηκε ότι έχει εξωσυζυγική σχέση, όμως η κ. Τσεν σκέφτηκε το μέλλον των δύο της παιδιών και κατέληξε ότι το διαζύγιο δεν ήταν η λύση.
Αντί για αυτό, γράφει η Telegraph, στράφηκε σε μία από τις πολλές εταιρείες στην Κίνα οι οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε γυναίκες σαν εκείνη. Τις βοηθούν να ξεφορτωθούν την ερωμένη του συζύγου τους.
Χρεώνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ, οι εταιρείες αυτές χρησιμοποιούν πολλές τακτικές για να πείσουν το τρίτο πρόσωπο να εξαφανιστεί από τη ζωή του ζευγαριού. Και με τα διαζύγια να έχουν αυξηθεί κατά τα οποία η σύζυγος σπάνια παίρνει ίσο μερίδιο της περιουσίας, ολοένα και περισσότερες γυναίκες προσφεύγουν σε αυτές.
Οι μέθοδοι που επιστρατεύουν είναι αρκετά αμφιλεγόμενες. Κάποιες εταιρείες προσλαμβάνουν έναν ελκυστικό άνδρα, ο οποίος ξεκινά σχέση με την ερωμένη, προκειμένου να την απομακρύνει από τον άπιστο σύζυγο. 
Πιο συχνά, στέλνουν «μυστικές» γυναίκες συμβούλους, που δημιουργούν φιλική σχέση με την ερωμένη, πριν την ενθαρρύνουν να βάλει ένα τέλος στη σχέση της με τον παντρεμένο.
Συχνά, αυτές οι σύμβουλοι νοικιάζουν δωμάτια κοντά στο διαμέρισμα της ερωμένης, προσπαθώντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του «στόχου» τους μελετώντας τις συνήθειές της και το τι της αρέσει. Ολα αυτά, μπορεί να κοστίσουν έως και 114.000 λίρες, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.
Στην περίπτωση της κ. Τσεν, το κόστος ήταν 17.000 λίρες. Οι άνθρωποι της εταιρείας έπεισαν την ερωμένη- μία πωλήτρια που συνεργαζόταν με την εταιρεία του συζύγου- ότι αυτή η σχέση δεν είχε μέλλον. Η εταιρεία μίλησε και με τον άπιστο σύζυγο, που του πρότεινε να βάλει τέλος στην περιπέτειά του, υποστηρίζοντας ότι η ερωμένη του τον ήθελε για τα χρήματά του.
Μίλησαν όμως και με την απατημένη σύζυγο. «Με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι δεν έδειχνα αρκετή προσοχή στον σύζυγό μου, ιδιαίτερα μετά από τη γέννηση της κόρης μου», παραδέχθηκε εκείνη. Επίσης, της έδωσαν συμβουλές για να αλλάξει την γκαρνταρόμπα της, ακόμη και τον τόνο της φωνής της όταν μιλά με τον σύζυγό της, προκειμένου να του ξυπνήσει και πάλι το ενδιαφέρον.
Οχτώ μήνες μετά από όλα αυτά, η κ. Τσεν δηλώνει ότι ο γάμος της είναι πολύ καλύτερα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία που ανέλαβε την υπόθεσή της καταφέρνει να διώξει πάνω από 200 ερωμένες το χρόνο από το 2012.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου