21.8.16

Ευχαριστήριο του Παναγιώτη Αντωνόπουλου στο Newsmessinia

Θερμότατα ευχαριστώ το blog   Newsmessinia  που αγόγγυστα δημοσιεύει τα κείμενά μου και μπορούν να  γεύονται τους πνευματικούς τους καρπούς αναγνώστες με αρετή και παιδεία. Στην οικονομική και κοινωνική βαρυχειμωνιά που ζούμε η σωστή δουλειά των ηλεκτρονικών ΜΜΕ φέρνει μιαν άνοιξη πολιτισμού στο λαό και τον οπλίζει με αντίσταση και ελπίδα.
                 Θεωρώ μεγάλο προνόμιο το σεβασμό που οι συνεργάτες του δείχνουν στα γραφτά μου και την καλή τους θέληση να συνηγορούν υπέρ της δημοσίευσής τους καλοτυχία και ελευθερία. Χωρίς να με θέλουν << διαφορετικό >> στο γράψιμό μου, στηρίζουν αυτό και ψηλαφίζουν μαζί μου το κακό που βλάπτει, την αδικία που στενοχωρεί, την πολιτική σήψη που στο τέλμα της θάβεται κάθε ζωτικότητα και πρόοδος.
                 Έτσι με το πάθος τους για τη σωστή είδηση, τη δυναμική της έκφρασής τους και το ωραίο της λέξης και της φράσης τους, γίνονται κι αυτοί κύτταρα δομικά, αρραγείς κρίκοι μιας μελλοντικής και δίκαιης κοινωνικής αλλαγής.
                 Ευχή μου για μια συνέχεια δίκαιη, δημοκρατική και ασυμβίβαστη.


                Από τα νοτιοδυτικά λίγα λόγια που σας αξίζουν! 
                
                Παναγιώτης


* NEWSMESSINIA - Ευχαριστούμε θερμά τον κο Παναγιώτη Αντωνόπουλο για τα καλά του λόγια  πιστευοντας πάντα ότι η ελευθέρια της έκφρασης είναι το υπερτατο αγαθό της δημοκρατίας .
Είναι τιμή για το αναγνωστικό μας κοινό να εμπλουτίζουν το Blog μας γραφίδες σαν του κου Αντωνόπουλου με κείμενα που καλύπτουν ευρύ φάσμα της κοινωνικής και πολιτικής καθημερινότητας της χώρας μας 

Ο διαχειριστής 

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου