14.8.16

ΡΟΖ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΕ «ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΥΣ» ΣΕΪΧΗΔΕΣ - ΠΕΤΟΥΝ ΣΕ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΝΤΟΧΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ SEX

Ντόχα, μια πόλη… υπό κατασκευή. Με θεόρατους ουρανοξύστες να ξεφυτρώνουν μέσα από την έρημο, τεχνητά νησιά να κάνουν την εμφάνισή τους στον Περσικό Κόλπο και αχανή εμπορικά κέντρα για ψώνια μέχρι… τελικής πτώσεως, η πρωτεύουσα του Κατάρ παίρνει τη σκυτάλη από το Ντουμπάι και καθιερώνεται ως η νέα μητρόπολη του μέλλοντος στη Μέση Ανατολή.
Φυσικά, το πετρέλαιο και το χρήμα ρέουν άφθονα και οι ντόπιοι κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι έχουν. Το παραμύθι με τις «Χίλιες και μία νύχτες» μοιάζει να είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα για κάποιες κοπέλες, που κάνουν ό,τι μπορούν για να το κατακτήσουν.
Ομως σε μια αραβική χώρα (και ειδικά στο εμιράτο του Κατάρ) τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι άνδρες δεν επιτρέπεται να χαιρετούν τις γυναίκες διά χειραψίας – ούτε καν να τους απευθύνουν τον λόγο. Η συμβίωση με άτομα του αντίθετου φύλου απαγορεύεται, αν δεν υφίσταται συγγένεια εξ αγχιστείας ή εξ αίματος.
Παρακολούθηση
Οι εργένηδες και οι εργένισσες έχουν περιορισμένο πεδίο δράσης, αφού παρακολουθούνται στενά, όπως και όλοι οι κάτοικοι της Ντόχα, από κάμερες που είναι τοποθετημένες παντού! Αν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει κάποιος φιλοξενήσει έναν φίλο ή δεχτεί επισκέψεις, η CID (το τοπικό Τμήμα Ηθών) έχει κάθε δικαίωμα να εισβάλει στο δωμάτιό του! Η κατανάλωση αλκοόλ επιτρέπεται μόνο κατ’ οίκον και στα μεγάλα ξενοδοχεία. Απαγορεύονται ακόμη και τα φιλιά σε δημόσιο μέρος. Παρ’ όλα αυτά, όπου υπάρχει χρήμα υπάρχει και ο τρόπος να αγοράσεις τον έρωτα. Και πολλά κορίτσια δυτικών χωρών (και όχι μόνο) προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους σε ξαναμμένους σεΐχηδες προκειμένου να κερδίσουν μια άνετη και πολυτελή ζωή – ή, τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν.

Μια αεροσυνοδός, η οποία έκανε πραγματικότητα όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις εκατοντάδων επιβατών, κέρδισε περισσότερα από 880.000 ευρώ μέσα σε δύο χρόνια κάνοντας σεξ στις τουαλέτες των αεροπλάνων κατά τη διάρκεια των πτήσεων, με αμοιβή 2.000 ευρώ τη φορά! Την υπόθεση αποκάλυψε πριν από έναν χρόνο η σαουδαραβική εφημερίδα «Sada», που απλώς αρκέστηκε να αναφέρει ότι η αεροπορική εταιρία στην οποία εργαζόταν το… σκανδαλιάρικο κορίτσι εδρεύει σε χώρα της Μέσης Ανατολής. Η αεροσυνοδός παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με πολλούς πελάτες κατά τη διάρκεια πτήσεων και ότι προτιμούσε τα πολύωρα ταξίδια, κυρίως από τις ΗΠΑ προς χώρες της Μέσης Ανατολής και τα Αραβικά Εμιράτα. Φυσικά, όταν οι υπεύθυνοι της εταιρίας αντιλήφθηκαν την παράλληλη… εργασία της, η γυναίκα απολύθηκε αμέσως. Ομως είχε ήδη λύσει το οικονομικό της πρόβλημα!
Ωστόσο, η περίπτωσή της δεν είναι η μοναδική. Πολλές συνάδελφοί της (ακόμη και κάποιες Ελληνίδες) έχουν επιλέξει να προσφέρουν «έξτρα» υπηρεσίες σε επιβάτες, είτε εν πτήσει είτε όταν βρίσκονται στην Ντόχα, στον ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στα ταξίδια τους. Το να βρουν πελάτες δεν είναι καθόλου δύσκολο. Αλλωστε, για να κάνεις αυτή τη δουλειά και να ανήκεις στο προσωπικό μεγάλων αεροπορικών εταιριών βασική προϋπόθεση είναι να είσαι όμορφη. Και οι Αραβες φημίζονται για την αδυναμία που τρέφουν στο γυναικείο φύλο.
Βασικό ρόλο στις συνεννοήσεις μεταξύ πελατών και αεροσυνοδών… πολυτελείας παίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν πολλά applications γνωριμιών, όπως το Τinder, το οποίο κατάφερε να κάνει mainstream το online dating! Το Tinder σε εντοπίζει μέσω GPS, συλλέγει στοιχεία και φωτογραφίες σου από το προφίλ σου στο facebook και στη συνέχεια σου παρουσιάζει πιθανούς υποψηφίους, ανάλογα με την τοποθεσία σου και τις προτιμήσεις σου. Ετσι τα πράγματα είναι πολύ απλά -και, κυρίως, εχέμυθα- για όσα κορίτσια έχουν επιλέξει να αυξήσουν το εισόδημά τους με αυτόν τον τρόπο. «Πολλές φορές δεν το κάνουν για να γίνουν πλούσιες, αλλά για να συμπληρώσουν τον μισθό τους, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός, όπως κάποιοι μπορεί να φαντάζονται.
Οι κοπέλες αυτές έχουν υποστεί πολλές μειώσεις, ενώ παράλληλα έχουν να συντηρήσουν ολόκληρες οικογένειες. Και παρόλο που ξέρουν ότι οι εταιρίες στις οποίες δουλεύουν είναι πολύ αυστηρές στους κανόνες συνεργασίας τους, δεν διστάζουν να ενδώσουν σε προτάσεις ανδρών, φυσικά με το αζημίωτο. Συγκεκριμένες αερογραμμές, μάλιστα, απαγορεύουν στο προσωπικό τους να πίνει, να καπνίζει ή ακόμη και να βγάζει selfie…» αναφέρει πηγή που γνωρίζει καλά το θέμα.
Το «καμουφλάζ» με την αμπάγια  και τα ακριβά δώρα για «δόλωμα»

Το σεξ μεταξύ επιβατών και αεροσυνοδών δεν γίνεται απαραίτητα μέσα στο αεροσκάφος. Αλλωστε, αυτοί που έχουν το χρήμα δεν είναι απαραίτητα Καταριανοί, αλλά ως επί το πλείστον αραβόφωνοι από άλλες χώρες. Πολλά ραντεβού κλείνονται στην Ντόχα, τις ώρες που οι κοπέλες έχουν ελεύθερες πριν από το επόμενο ταξίδι τους. Θα αναρωτηθείτε πώς, αφού οι νόμοι στη χώρα είναι τόσο αυστηροί.
Οι ντόπιες μουσουλμάνες συνήθως κυκλοφορούν με την αμπάγια (μια μακριά μαύρη ρόμπα) και την μπούρκα. Μερικές καλύπτουν με μαύρα γάντια και τα χέρια. Από την άλλη, οι ξένες μπορούν να ντύνονται όπως επιθυμούν, με την προϋπόθεση ότι οι ώμοι και τα γόνατα θα είναι καλυμμένα. Ωστόσο οι αεροσυνοδοί προτιμούν να μη δίνουν στόχο και η τοπική ενδυμασία είναι πρώτης τάξεως καμουφλάζ! Το πού θα τις πάει ο πλούσιος Αραβας είναι ένα θέμα το οποίο δεν εξετάζεται. Αλλωστε, λεφτά έχει, ό,τι θέλει κάνει!
Υπάρχουν κάποιες που ξεκαθαρίζουν από την αρχή την «ταρίφα» τους για να κάνουν σεξ. Το πρώτο ραντεβού, ωστόσο, δεν σημαίνει απαραίτητα ερωτική επαφή, αφού δεν είναι όλες οι κοπέλες διατεθειμένες γι’ αυτό. Πολλές κοπέλες θέλουν να ζήσουν λίγο περισσότερο το παραμύθι και δεν ενδίδουν αμέσως. Αν ο «πελάτης» επιθυμεί να υπάρξει συνέχεια, για να δελεάσει το αντικείμενο του πόθου του και να καταφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα κάνει «μικροδωράκια», όπως κοσμήματα, παπούτσια, τσάντες αξίας 2.000-3.000 ευρώ! Από εκεί και πέρα μπορεί να γεννηθεί μια σχέση, αλλά, όσο κι αν η κοπέλα προσπαθήσει γι’ αυτό, σχεδόν ποτέ δεν θα νομιμοποιηθεί.
«Τα κορίτσια αυτά ελπίζουν ότι θα τα ερωτευτεί και θα τα παντρευτεί ένας πλούσιος και θα ζήσουν βασιλικά. Μόνο που το Κατάρ, επί της ουσίας, είναι μητριαρχική κοινωνία. Τη νύφη δεν την επιλέγει ο γαμπρός, αλλά η πεθερά! Επίσης, επειδή πληθυσμιακά είναι μικρή χώρα (200.000 κάτοικοι), δεν παντρεύονται ξένες, για να συνεχιστεί να υπάρχει το έθνος τους. Γι’ αυτό και γίνονται πολλές αιμομιξίες!» αποκαλύπτει άνθρωπος που γνωρίζει από κοντά συνήθειες και καταστάσεις.
Οι ντοπιοι που έχουν «εκτίμηση» στις καλλονες made in greece
Την οδό του «εύκολου χρήματος» έχουν επιλέξει και άλλες… ειδικότητες που εργάζονται μόνιμα στο Κατάρ και όχι μόνο οι αεροσυνοδοί.
Γυναίκες που έχουν βρεθεί στην Ντόχα και συνεργάζονται με εταιρίες, σερβιτόρες ή οικιακές βοηθοί που παίρνουν πολύ χαμηλούς μισθούς έχουν βρει αυτόν τον τρόπο προκειμένου να κερδίζουν κάποια επιπλέον χρήματα.
Οι πιο «οικονομικές» είναι οι Φιλιππινέζες, οι οποίες προσφέρουν αγοραίο έρωτα με αμοιβή από 200 έως 500 ευρώ. Καθώς η ελληνική κοινότητα είναι μικρή (αριθμεί 3.500 μέλη), οι Ελληνίδες δύσκολα ενδίδουν. Κι όταν το κάνουν, είναι πολύ προσεκτικές! Δεν είναι εύκολος στόχος για έναν Αραβα. Αλλά και εκείνοι τις έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Θεωρούν ότι είναι ανώτερες, όχι μόνο επειδή είναι Ευρωπαίες, αλλά επειδή είναι από την Ελλάδα!
Aνοιχτοχέρηδες
«Αγαπούν πολύ τη χώρα μας και σέβονται πολύ τον πολιτισμό μας και την κουλτούρα μας. Γι’ αυτό οι Ελληνίδες χαίρουν ιδιαίτερης προσοχής, εκτίμησης και, φυσικά, όταν τις προσεγγίζουν, είναι πολύ ευγενικοί και… ανοιχτοχέρηδες!» επισημαίνει η πηγή μας.
Ωστόσο, προειδοποιεί ότι τέτοιου είδους καταστάσεις δεν είναι καθόλου απλές, καθώς πάντα υπάρχουν κίνδυνοι.
«Ολοι θυμόμαστε την περίπτωση της 24χρονης Αγγλίδας Λόρεν Πάτερσον, το 2013. Μόλις είχε επιστρέψει από το Λονδίνο στο Κατάρ. Εκείνο το βράδυ συναντήθηκε με φίλους στο ξενοδοχείο. Κάποια στιγμή, γύρω στις 3.30 π.μ., μαζί με μια φίλη της πήγαν βόλτα με δύο Καταριανούς. Τη φίλη την άφησαν στο σπίτι της, αλλά εκείνη ποτέ δεν έφτασε στο δικό της. Την επομένη τα καμένα υπολείμματά της ανακαλύφθηκαν από έναν εκπαιδευτή γερακιών στην έρημο, όχι πολύ μακριά από τα σαουδαραβικά σύνορα! Η Πάτερσον είχε μαχαιρωθεί δύο φορές πριν κάψουν το σώμα της. Το μαχαίρι, όταν τη βρήκαν, ήταν ακόμη καρφωμένο στον θώρακά της. Ποτέ δεν τιμωρήθηκε κάποιος…»
Το «deal» με τα προπληρωμένα εισιτήρια και ξενοδοχεία
Στο Ντουμπάι σαφώς τα πράγματα δεν είναι τόσο αυστηρά. Γι’ αυτό και πολλοί είναι εκείνοι που το επιλέγουν για… σεξοτουρισμό! Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι Ελληνίδες έχουν την τιμητική τους. Κορίτσια που ασχολούνται με το μόντελινγκ, ηθοποιοί και τραγουδίστριες κάνουν συχνά ταξίδια προκειμένου να προσφέρουν άλλου είδους υπηρεσίες αντί αδράς αμοιβής!
Συνήθως όλα είναι συμφωνημένα και τακτοποιημένα εξαρχής. Τα αεροπορικά εισιτήρια και το ξενοδοχείο είναι προπληρωμένα. Η παραμονή τους στο Ντουμπάι είναι συνήθως τριήμερη για να μη δίνουν στόχο, αλλά δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που παρατείνεται, καθώς πάντοτε υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους Αραβες. Κι επειδή χαίρουν εκτίμησης, πολλοί είναι εκείνοι που ταξιδεύουν από το Κατάρ μόνο και μόνο για να ζήσουν μερικά ερωτικά βράδια άνετα και χωρίς περιορισμούς στο Ντουμπάι.
«Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βγάλεις λεφτά. Στο Ντουμπάι υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία. Εκεί η ελληνική κοινότητα αριθμεί 12.500 μέλη. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, να ταξιδέψει κάποια από την Ελλάδα σε έναν τέτοιον προορισμό και επιπλέον είναι ακόμη πιο εύκολο να μην κινήσει υποψίες, αφού το ελληνικό στοιχείο εκεί είναι έντονο. Εκτός από μικρές αρτίστες, που ψάχνουν να βρουν με παράδοξο τρόπο τον δρόμο προς τη δόξα και το χρήμα, υπάρχουν και επώνυμες κυρίες, οι οποίες έχουν κάνει καριέρα στην Ελλάδα κι έρχονται στο Ντουμπάι για “δουλειές”!
Το επιλέγουν ακριβώς γιατί δεν θα γίνει σούσουρο» μας λέει η πηγή μας και συνεχίζει: «Πολλοί θα πίστευαν ότι το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος, αφού τα θέατρα και τα μαγαζιά είναι κλειστά. Λάθος! Γιατί όλες θέλουν να κάνουν και το πέρασμά τους από τη Μύκονο. Είναι απαραίτητο να δώσουν το “παρών” για να ενισχύσουν τη δημόσια εικόνα τους και να μη χάσουν στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.
Εκτός αυτού, στις αραβικές χώρες το καλοκαίρι κάνει πολή ζέστη και οι ντόπιοι είναι σε διακοπές. Συνήθως μήνες όπως ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι ιδανικοί. Ολοι έχουν επιστρέψει και, αν εκείνες λείψουν για δυο τρεις μέρες, κανείς δεν θα αναρωτηθεί πού βρίσκονται»!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου