29.9.16

ΗΠΑ: Στη φυλακή δασκάλα που έκανε σ@ξ με ....13χρονο μαθητή της !

Η 34χρονη Μπριάνα Τράβις, δίδασκε μουσική σε σχολείο του Σικάγο, αλλά όπως παραδέχτηκε είχε και άλλες πιο ενδιαφέρουσες, κατ' αυτήν, ασχολίες.
 Η Τράβις, άκουσε το δικαστήριο να τη στέλνει 14 χρόνια πίσω από τα κάγκελα, επειδή είχε αποπλανήσει 13χρονο μαθητή της. Η γυναίκα παραδέχτηκε σε πρώτη φάση της κατηγορίες, όταν οι γονείς του ανήλικου μαθητή ανακάλυψαν περίεργα μηνύματα στο κινητό του.

Μάλιστα, οι ερωτικές περιπτύξεις των δύο, που διήρκεσαν από τον Ιούνιο, μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, αρκετές φορές εκτυλίχθηκαν και στο χώρο του σχολείου.

Όμως η... αχόρταγη δασκάλα, πιάστηκε από την αστυνομία για άλλο λόγο, καθώς σε πρώτη φάση οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί γύρω από μια πιθανή σχέση της Τράβις με άλλο ανήλικο μαθητή της!

Η οικογένεια του νεαρού δήλωσε ικανοποίηση από την ποινή, ενώ ο εισαγγελέας είπε ότι αν η Τράβις είχε κριθεί ένοχη σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπισε, τότε θα μπορούσε να φυλακιστεί για 180 χρόνια.

Ο δικαστής είπε ότι η 34χρονη θα πρέπει να εκτίσει το 85% της ποινής της, ενώ αν και όταν βγει, θα πρέπει να καταγραφεί στο μητρώο των ενόχων για σεξουαλικά αδικήματα, κάτι που στιγματίζει τον εκάστοτε ένοχο για όλη του τη ζωή.



Πέτρος Κράνιας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου