1.9.16

Φρίκη στη ΛΑΡΙΣΑ ! Βίαζαν συστηματικά 14χρονη που είχαν απαγάγει


Φρίκη! Βίαζαν συστηματικά 14χρονη που είχαν απαγάγει

Μια ανατριχιαστική υπόθεση, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 χρόνων που είχε πέσει στα νύχια δυο Ελλήνων μαστροπών, αποκαλύφθηκε στη Λάρισα.Οι δράστες κρατούσαν φυλακισμένο το κορίτσι και το υποχρέωναν να υφίσταται καθημερινά σεξουαλική κακοποίηση από τους «πελάτες» τους!
Το θρίλερ εκτυλισσόταν σε ένα διαμέρισμα-κολαστήριο, όπου συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ένας 55χρονος που φέρεται και ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης και ο 56χρονος συνεργός του που εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο δεύτερος είχε αρπάξει την ανήλικη Ελληνίδα στα μέσα Αυγούστου και ο 55χρονος την κρατούσε παρά τη θέληση της στο διαμέρισμα, όπου τη βίαζε και την εξανάγκαζε να εκδίδεται έναντι αμοιβής σε άγνωστο αριθμό ατόμων.
Οι δυο δράστες οδηγούνται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, με τον 55χρονο να κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ στον 56χρονο αποδίδονται κατηγορίες για απλή συνέργεια στη μαστροπεία και για αρπαγή ανηλίκου. Από τους «πελάτες», έχουν ταυτοποιηθεί τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου