5.9.16

ΑΡΦΑΡΑ: 14χρονος οδηγός παρέσυρε κοριτσάκι ενός έτους

Το άτυχο κοριτσάκι έπαιζε έξω από το σπίτι του και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα μπροστά στα μάτια της μητέρας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα ένα κοριτσάκι ενός μόλις έτους, το οποίο βρέθηκε στις ρόδες ενός αγροτικού φορτηγού που οδηγούσε ένα ανήλικο παιδί στην Καλαμάτα χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς του!

Το ατύχημα συνέβη σε έναν οικισμό τσιγγάνων στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στα Αρφαρά Μεσσηνίας όταν, άγνωστο πώς, το 14χρονο αγόρι βρήκε τα κλειδιά του αγροτικού και το έβαλε μπροστά. Το άτυχο κοριτσάκι έπαιζε έξω από το σπίτι του και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα μπροστά στα μάτια της μητέρας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Συγγενείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου κρίθηκε ότι η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και διακομίστηκε στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφερείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 39χρονο πατέρα του 14χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου