23.9.16

ΦΩΤΟ - 17χρονη Ρωσίδα εστεμμένη πήγε στο Ντουμπάι να πουλήσει την παρθενιά της -Τώρα αγνοείται

Τον Ιούνιο συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Μόσχα». 

Λίγο μετά, πήγε στο Ντουμπάι και πούλησε την παρθενιά της.
 
Για την 17χρονη Αννα Φεστσένκο ο λόγος, μοντέλο στο επάγγελμα, που ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την πρόφαση ότι αυτό ήταν δώρο από την επιτροπή του διαγωνισμού. Η αλήθεια όμως ήταν διαφορετική, όπως έσπευσαν να πουν οι φίλες της. Η Αννα πήγε εκεί για να πουλήσει την παρθενιά της, έναντι 13.000 δολαρίων (περίπου 11.600 ευρώ), σε Αραβες πελάτες.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι έτσι θα κατάφερνε να πληρώσει τα δίδακτρά της για το πανεπιστήμιο. Μια φίλη της, η 19χρονη Εκατερίνα, πήγε μαζί της στο Ντουμπάι, αλλά έφυγε όταν κατάλαβε ότι πραγματική πρόθεση της Αννας ήταν να δουλέψει ως συνοδός κυρίων.

«Πήγα μαζί της επειδή με προσκάλεσε και μου είπε ότι το ταξίδι ήταν δώρο από την επιτροπή του διαγωνισμού "Μις Μόσχα"», είπε η Εκατερίνα, που σημείωσε ότι τώρα η Αννα μένει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα μαζί με άλλες δύο κοπέλες, οι οποίες επίσης εργάζονται ως συνοδοί.

«Μέσα σε δύο ημέρες κατάλαβα γιατί είχαμε πάει εκεί», ανέφερε η Εκατερίνα. Και συμπλήρωσε: «Είπα στην Αννα ότι δεν θα έμενα και ότι θα γύριζα στο σπίτι. Αυτή με πίεσε να μείνω και με παρακάλεσε να μη φύγω αφήνοντάς την μόνη εκεί. Αλλά εγώ δεν έχω ανάγκη από μια τέτοια δουλειά».

Οι γονείς της Εκατερίνα, που ταξίδεψαν μέχρι το Ντουμπάι για να φέρουν την κόρη τους στο σπίτι, ενημέρωσαν τη μητέρα της Αννας, η οποία ειδοποίησε τη ρωσική αστυνομία για την υπόθεση. «Πιστεύω ότι η μητέρα της είχε δικαίωμα να ξέρει. Είναι προνόμιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είσαι παρθένα. Νομίζω ότι η Αννα εντυπωσιάστηκε από τα πολλά χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει», είπε επίσης η Εκατερίνα.

Οσο για τη μητέρα της Αννας, την Όλγα Φεστσένκο, είπε ότι κάποια στιγμή μιλούσε με την κόρη της μέσω μηνυμάτων και ότι ήλπιζε πως θα γύριζε στη Ρωσία. Ωστόσο, ενώ η Αννα τής είχε πει ότι θα γύριζε στη Ρωσία την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, δεν έχει επιστρέψει ακόμα, ούτε επικοινωνεί πια μαζί της. Ετσι, η μητέρα της αναγκάστηκε να καταφύγει στην αστυνομία.


Από την πλευρά της όμως, η αστυνομία τής είπε ότι δεν έχει πολλά περιθώρια δράσης, καθότι η μητέρα της Αννας τής είχε δώσει επίσημη έγκριση -καθώς είναι κάτω των 18 ετών- να ταξιδέψει στο Ντουμπάι, με την 19χρονη Εκατερίνα ως «φρουρό» της. Τώρα, οι Αρχές στη Μόσχα τσεκάρουν sites και μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρουν σε κοπέλες τη δυνατότητα να «πουλήσουν» την παρθενιά τους. Εκτιμάται ότι μέσω ενός τέτοιου site βρήκε η Αννα «τον χορηγό της για να ταξιδέψει στο Ντουμπάι».

Μάλιστα, στο διαδίκτυο υπάρχουν και αγγελίες που καλούν νεαρές κοπέλες να πουλήσουν την παρθενιά τους στο εξωτερικό, ωστόσο πολλές φορές πρέπει να περάσουν από κάστινγκ. Μια τέτοια τυπική αγγελία αναφέρει: «Ζητούνται παρθένες για να συναντήσουν πολύ πλούσιους άντρες. Η χώρα σας και η πόλη σας δεν μας ενδιαφέρουν. Θα σας αγοράσουμε τα εισιτήρια και θα σας συναντήσουμε στις αφίξεις. Ο έλεγχος από έναν γιατρό είναι το πρώτο στάδιο. Είναι ασφαλές».


Και συνεχίζει: «Ολα γίνονται εμπιστευτικά. Ολα είναι αληθινά. Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και στείλτε το πίσω σε εμάς. Θα έρθουμε σύντομα σε επαφή μαζί σας».

Οσο για το μότο της Αννας, όπως η ίδια το έχει περιγράψει, είναι: «Να είσαι ο εαυτός σου! Ποτέ μην τα παρατάς! Πάλεψε, κινήσου, σήκω πάνω!».


Αξίζει να αναφερθεί ότι στο site του διαγωνισμού ομορφιάς (στον οποίο αναδείχθηκε αναπληρωματική Μις Μόσχα) η Αννα περιγραφόταν ως μία κοπέλα που «λατρεύει την κλασική μουσική και παίζει βιολί». Επίσης, αναφερόταν ότι η Αννα έχει φιλανθρωπική δράση και ότι «όνειρό της είναι να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο»...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου