15.9.16

Πληρώνουμε 180.000.000 εκατ. ευρώ το μίσος του Τσίπρα για τον Πρετεντέρη!

Πάνω από 180.000.000 εκατ. ευρώ πλήρωσαν (με δικά σου λεφτά εγκεφαλικέ ψηφοφόρε) το μίσος του Μεγάρου Μαξίμου για τον Γιάννη Πρετεντέρη.
  Για τόσο χουβαρντάδες πρόκειται.
  Το τίμημα του μίσους τους για τον Πρετεντέρη και τον Ψυχάρη το φόρτωσαν στον ελληνικό λαό
Τόσα είναι τα χρέη του Mega στις τράπεζες.
  Την στιγμή που ο Τσίπρας διατηρεί μια χαρά σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο του καναλιού- ο οποίος αντικατέστησε ακόμη και τον διευθυντή του Έθνους για χάρη του -κλείνει το Mega για το καπρίτσιο του Πρετεντέρη! 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως καταγγέλει στην σημερινή εκπομπή του (15/9/2016) ο πρώην διευθυντής του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος, η κυβέρνηση έδωσε 80.000.000 εκατ. ευρώ δάνεια στον Φώτη Μπόμπολα!!!
Κλείνεις ένα κανάλι που δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ τα 180 εκατ. ευρώ στις τράπεζες και ρισκάρεις να χάσεις συνολικά 622 εκατ. ευρώ που χρωστάνε συνολικά ο ΔΟΛ, ο ΠΗΓΑΣΟΣ και το MEGA. O ΔΟΛ και ο ΠΗΓΑΣΟΣ δεν θα επιστρέψουν ποτέ αυτά τα δάνεια με κλειστό το MEGA. Eκτός κι αν ο Σπίρτζης εξακολουθεί να δίνει στον Μπόμπολα (και τον κουμπάρο Καλογρίτσα) υπερκοστολογημένα δημόσια έργα. Μιλάμε για απίστευτη “απαγωγή” της νοημοσύνης μας. Για πολύ σανό αδέλφια…




πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου