11.9.16

Με αποπλάνησε ο ...μαθητής μου λέει η 24χρονη καθηγήτρια !

Με τρυφερά σημειώματα στα οποία την αποκαλούσε «Mrs Robinson» και «αυτοκράτειρά μου» «έριξε» την 24χρονη καθηγήτριά του 17χρονος στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

 Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα κατέθεσε η Μαίρη Μπεθ Χάγκλιν μετά τη σύλληψή της για την εξάμηνη σχέση που διατηρούσε με τον μαθητή της, στην πραγματικότητα την αποπλάνησε εκείνος.

Η Χάγκλιν, αν και ζήτησε συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσε, ισχυρίστηκε ότι το θύμα ήταν στην πραγματικότητα εκείνη, καθώς ο ανήλικος ήταν αυτός που την αποπλάνησε.

«Ερχόταν στην τάξη μου, άρπαζε ένα αυτοκόλλητο χαρτάκι, έγραφε κάτι και το άφηνε πάνω στην έδρα καθώς έφευγε. Σε ένα από αυτά μου έγραφε “σ' αγαπώ τόσο πολύ, αυτοκράτειρά μου”» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι σε ένα άλλο σημείωμα την αποκαλούσε «Mrs Robinson», από την ηρωίδα της θρυλικής ταινίας «Ο πρωτάρης» με τον Ντάστιν Χόφμαν και την Αν Μπάνκροφτ.

Ως αντάλλαγμα, ωστόσο, εκείνη ομολόγησε ότι άρχισε να του στέλνει selfies της με προκλητικά εσώρουχα. Οπως παραδέχτηκε η 24χρονη, ερωτεύτηκε τρελά το αγόρι και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα οι δυο τους βρέθηκαν να κάνουν καθημερινά σεξ μέσα στο αυτοκίνητό της σε δημόσιο πάρκο.

Η Χάγκλιν λέει ότι σύντομα επέτρεψε στον εαυτό της να νομίσει πως έχουν «κανονική σχέση», η οποία όμως έληξε άδοξα, όταν τον Ιούλιο τους είδε ένας άλλος μαθητής και τους κατήγγειλε στις Αρχές.

Η δίκη της αρχίζει στις 14 Νοεμβρίου και σε περίπτωση που κριθεί ένοχη κινδυνεύει με φυλάκιση δύο ετών και την καταγραφή του ονόματός της στα μητρώα παραβατών σεξουαλικών αδικημάτων για διάστημα έως και 10 ετών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου