28.9.16

Μαύρη Σελήνη: Το σπάνιο φαινόμενο που θα συμβεί 30 Σεπτεμβρίου

black_moonΈνα σπάνιο «μαύρο φεγγάρι» θα εμφανιστεί την Παρασκευή και είναι, σύμφωνα με ορισμένους, ένα σημάδι ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Το μαύρο φεγγάρι θα σκεπάσει το Δυτικό Ημισφαίριο με σκοτάδι την Παρασκευή και μπορεί να συνδεθεί με την Αποκάλυψη.
Οι συνωμοσιολόγοι ανησυχούν ότι μετά την ηλιακή έκλειψη και το «δαχτυλίδι της φωτιάς» που έγινε 1η Σεπτεμβρίου, κατά την οποία το φεγγάρι ευθυγραμμίζεται με τη Γη και τον ήλιο πάνω από την Αφρική και τώρα ένα μαύρο φεγγάρι μόνο εβδομάδες αργότερα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είμαστε τελειωμένοι.
Η κύρια πηγή αυτής της σκέψης είναι οι πολυάριθμες αναφορές της Βίβλου στο φεγγάρι, τον ήλιο και τα αστέρια, ιδιαίτερα στο Λουκά 21: 25-26, όπου αναφέρεται «θα υπάρχουν σημεία στον ήλιο και στο φεγγάρι και στα αστέρια» που θα έχουν αποτέλεσμα «οι καρδιές των ανθρώπων θα λυγίσουν από το φόβο».
Ένας ανώνυμος χρήστης του Facebook σημείωσε πως αυτά είναι «ενδείξεις που μας ενημερώνουν ότι ο Ιησούς σύντομα έρχεται», σύμφωνα με την Express.
«Πλησιάζουμε στο τέλος του κόσμου μας και το τέλος της ζωής πάνω στη Γη για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Κάθε μέρα, πρέπει να ερχόμαστε πιο κοντά στον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό. Γιατί κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από ό,τι έρχεται για τη Γη».
Το μαύρο φεγγάρι εμφανίζεται όταν δύο νέα φεγγάρια συμβούν σε ένα μήνα, με το δεύτερο φεγγάρι ουσιαστικά αόρατο, καθώς η φωτισμένη πλευρά είναι στραμμένη μακριά από τη Γη. Ένα μπλε φεγγάρι είναι το αντίθετο, όταν δύο πλήρη φεγγάρια συμβαίνουν τον ίδιο μήνα.
Η τελευταία μαύρη Σελήνη συνέβη τον Μάρτιο του 2014 και δεν θα συμβεί ξανά στο Δυτικό Ημισφαίριο μέχρι τον Ιούλιο του 2019.
Αν αυτό το μαύρο φεγγάρι είναι ένα σημάδι ότι το τέλος πλησιάζει ή όχι, ο σκοτεινός ουρανός στις 30 Σεπτεμβρίου θα είναι ιδανικός για όσους αγαπούν τα ουράνια φαινόμενα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου