8.9.16

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΝΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ! Κλούβες, κιγκλιδώματα και 5.000 αστυνομικοί στην ΔΕΘ !

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα τεθούν και φέτος σε εφαρμογή από την ΕΛΑΣ το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.

Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, περίπου 5.000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν περιμετρικά από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και οι πορείες, με κατάληξη την πλατεία της ΧΑΝΘ, κοντά στο συνεδριακό κέντρο.

Από το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ, που θα λειτουργεί και φέτος στο κεντρικό αστυνομικό κτίριο, στην οδό Μοναστηρίου, οι επιτελείς αξιωματικοί θα συντονίζουν την επιχείρηση. Από το μεσημέρι του Σαββάτου θα αρχίσουν να στήνονται φραγμοί, με μεταλλικά κιγκλιδώματα και κλούβες έξω από το «Βελλίδειο» προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο να πλησιάσουν στο χώρο των εγκαινίων οι διαδηλωτές, ενώ στην επιχείρηση θα συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, από αύριο το πρωί και μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο μεγαλύτερο τμήμα του κέντρου της πόλης, ενώ δεν θα επιτρέπεται ούτε και η στάση - στάθμευση.

Όπως έκανε γνωστό η Τροχαία, από τις 2 η ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι να ολοκληρωθούν τα συλλαλητήρια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από ανατολικά προς δυτικά, μέσω των οδών Κατσιμίδη - Περιφερειακής οδού - Αγ. Δημητρίου - Ολυμπιάδος και από δυτικά προς ανατολικά από τις οδούς 26ης Οκτωβρίου - Λαγκαδά και της Περιφερειακής, καθώς και από την Αγίου Δημητρίου, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου