23.9.16

ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ - Τραγωδία στον Πύργο: 68χρονος πέθανε από δάγκωμα ποντικού


Τραγωδία στον Πύργο: 68χρονος πέθανε από δάγκωμα ποντικού


Θύμα της νόσου των ποντικών έπεσε ένας 68χρονος από την Αθήνα που κατέληξε στο νοσοκομείο Πύργου. Ο άτυχος άντρας που παραθέριζε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Ροβιάτας έξω από την Αμαλιάδα, μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση. Γρήγορα όμως εμφάνισε συμπτώματα λεπτοσπείρωσης και τελικά σε λιγότερο από 24 ώρες κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 68χρονος παραθέριζε στο εξοχικό του στην περιοχή της Ροβιάτας. Φέρεται να δέχθηκε δάγκωμα από ποντικό μέσα σε χωράφι όπου βρισκόταν πριν μερικές ημέρες. Από την ώρα που εισήχθη στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας ο 68χρονος παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.
Ο κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος που έγινε οδήγησε τους γιατρούς στο συμπέρασμα πως ο ηλικιωμένος είχε προφανώς προβληθεί από τη νόσο και άρχισε να παρουσιάζει μεταξύ άλλων διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη και πολυοργανική ανεπάρκεια.
Η κατάσταση της υγείας του επέβαλε τη μεταφορά του και νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας και έτσι αφού υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στη ΜΕΘ Πύργου, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Γ.Ν. Ηλείας. Φτάνοντας όμως εκεί το ασθενοφόρο ο 68χρονος κατέληξε.
Η σωρός του μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

ilialive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου