22.9.16

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέσα στον Οκτώβριο το 70% των επιδοτήσεων !

Συνάντηση στην Αθήνα για το θέμα του καύσωνα και της ανεμοθύελλας του φετινού καλοκαιριού και των ζημιών που προκάλεσαν στις αγροτικές καλλιέργειες και τις εκκρεμούσες αποζημιώσεις.


Με τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τον αντιπρόεδρο του Γιώργο Αποστολάκη συναντήθηκαν σήμερα αντιπροσωπία της Ομάδας Αμπελουργών Κρήτης.
Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του Οργανισμού μέσα στον Οκτώβριο θα καταβληθούν το 70% των επιδοτήσεων ενώ η εκκαθάριση του υπόλοιπου 30% θα εκκαθαριστεί μέσα στο Δεκέμβριο μαζί με το " πρασίνισμα" της επιδότησης. 
Επίσης θα καταβληθούν άμεσα οι πληρωμές που αφορούν τις αναδιαρθρώσεις των οιναμπέλων για το πρόγραμμα του 2016 που αφορά το Νομό Ηρακλείου. 
Στις 3 το μεσημέρι στη Βουλή των Ελλήνων θα γίνει συνάντηση της Ομάδας Αμπελουργών την οποία συνοδεύουν ο δήμαρχος Αρχανών Μανόλης Κοκοσάλης, η αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου και οι αντιδήμαρχοι Ηράκλειου και Μαλεβιζίου κκ. Ινιωτάκης και Βαλτζάκης με κυβερνητικούς βουλευτές και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ για το θέμα του καύσωνα και της ανεμοθύελλας του φετινού καλοκαιριού και των ζημιών που προκάλεσαν στις αγροτικές καλλιέργειες και τις εκκρεμούσες αποζημιώσεις.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου