23.9.16

Πόλεμος δύο γιαγιάδων – Τι πραγματικά συμβαίνει με το 8χρονο κορίτσι που δηλωθηκε «απαχθέν» και «αγνοούμενο»

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια είδηση για αγνοούμενο 8χρονο παιδί, το οποίο μάλιστα προβάλλεται και από το Χαμόγελο του παιδιού, παρότι εξαρχής ήταν γνωστό ότι το είχε πάρει από τον πατέρα του η μητέρα του Δεν δημοσιευσαμε την είδηση θεωρώντας απαράδεκτο (κατα τη γνώμη μας) να αναμιχθούμε σε μια ουσιαστικά οικογενειακή υπόθεση, πόσο μάλλον  αναρτώντας και τη φωτογραφία του παιδιού. 
Είναι δε απορίας άξιο γιατί «μοστράρουν» το παιδί ως αγνοούμενο αφού η Αστυνομια γνωρίζει τα καθέκαστα και ειναι πολύ εύκολο να εντοπίσει το παιδί χωρίς τη βοήθεια κανενός, η δε φωτογραφία του παιδιού το εκθέτει και στο σχολείο στο οποίο θα πάει (καλώς εχόντων των πραγμάτων)
Τελικά αποδεικνύεται ότι το παιδί δεν έχει απαχθεί αλλά πρόκειται για διαμάχη δύο γιαγιάδων και για πιθανή κακοποίηση.
 Οι γονείς της 8χρονης έχουν πρόβλημα κατάχρησης ουσιών και κριθηκαν αμφότεροι ακατάλληλοι και το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια του κοριτσιού στην γιαγιά του -τη μητέρα της μάνας, όπως είθισται.
Στη συνέχεια -άγνωστο για ποιο λόγο- νέο δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια στην άλλη γιαγιά -του πατέρα
Το παιδί όμως (όπως λέει η γιαγιά που είχε πρωτοπάρει την επιμέλεια) ήταν δυστυχισμένο, της έλεγε ότι το χτυπούσαν και την παρακαλούσε να το πάρει από εκεί.
Η γιαγιά του (από τη μητέρα) αποφάσισε να το κάνει. Πήγε και το πήρε. Ανήρτησε δε στο Facebook να μην την κατατρέχουν, ότι το παιδί είναι καλά και να τις αφήσουν ήσυχες, γιατί στο σπίτι του πατέρα της (και της άλλης γιαγιάς) κακοποιείτο.
«Ξέρω ότι παρανομώ, αλλά το παιδί μου είπε ¨Βοήθησέ με γιαγιά» και δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Εχω και ηχογραφημένα ντοκουμέντα για την κακοποίηση που θα σοκάρουν κάθε γονέα. Το παιδί δεν κινδυνεύει μαζί μου, αλλά κινδύνευε εκεί που ήταν», λέει η γιαγιά-«απαγωγέας».
Έχει δίκιο; Δεν ξέρουμε. Δύο προβληματικές οικογενειακές εστίες και στη μέση ένα 8χρονο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου