«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

12.9.16

ΑΘΛΙΑ επίθεση του Πολάκη στην δημοσιογράφο του Alpha που... εκνεύρισε τον Τσίπρα

Την δημοσιογράφο που συγκλόνισε τη ΔΕΘ και... εκνεύρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έβαλε στο στόχαστρό του ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Σε ανάρτησή του στο Facebook εξαπολύει αήθη επίθεση στην δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρικά, η οποία στη συνέντευξη τύπου του κ. Τσίπρα χθες στη ΔΕΘ, στην ερώτησή της, αναφέρθηκε στις απολύσεις που έρχονται στα ιδιωτικά κανάλια που κλείνουν καθώς δεν εξασφάλισαν άδεια, λέγοντάς του «σας κοιτώ στα μάτια και νιώθω ότι με απολύετε».

Ο κ. Πολάκης, χωρίς να απαντά επί της ουσίας, να εξηγεί τη θέση του για τις απολύσεις που έρχονται στα ΜΜΕ από το μαύρο στα κανάλια, επιτέθηκε στην δημοσιογράφο του Alpha χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «θεραπαίνιδα και λιβανιστήρι των παράνομων καλαναρχών», ποστάροντας ένα κολάζ φωτογραφιών της Ευαγγελίας Τσικρικά μαζί με συναδέλφους της και στελέχη της ΝΔ,

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:
 «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιστηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές"φωτογραφίες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου