26.9.16

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ - ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ; Τι σχεδιάζει ο Παππάς για τις άδειες και την κρατική τηλεόραση!


ERT_ND

Τι κι αν τα πάντα είναι ακόμη στον αέρα, τι κι αν οι μηνύσεις και τα ασφαλιστικά μέτρα πέφτουν βροχή, μπορεί ακόμη το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες να μην έχει ψηφιστεί, ωστόσο, ήδη στο Μαξίμου κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί αυτές τις ημέρες στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, με στόχο να ψηφιστεί την Τετάρτη 5/10 ή την Πέμπτη 6/10.
Στο νομοσχέδιο αυτό θα προβλέπονται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ακόμη κι αποζημιώσειςσε όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό και κέρδισαν μια από τις άδειες στην περίπτωση που στο μέλλον υπάρξουν περισσότερες άδειες περιεχομένου εθνικής εμβέλειας. Aν δηλαδή αυξηθούν οι άδειες και δοθούν και νέες πέρα από τις τέσσερις, οι υπερθεματιστές του πρώτου διαγωνισμού θα αποζημιωθούν.
Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Νίκος Παππάς σκέφτεται να σταματήσει η προβολή διαφημίσεων από την κρατική τηλεόραση αλά… BBC, γεγονός που θα αυξήσει τη διαφημιστική πίτα για τα ιδιωτικά κανάλια γύρω στα 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου