«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

4.9.16

Ο Ανδρέας και η Σόνια!

Μεταξύ των προσκεκλημένων που παρευρέθησαν στο μυστήριο ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κλπ

Στους πρόποδες του Ολύμπου, στον Παλαιού Παντελεήμονα, παντρεύτηκαν ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και η Σόνια Σαββίδη σε μια παραδοσιακή τελετή. 
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα, παρουσία στενών συγγενών και φίλων, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία του χωριού. Κουμπάροι ήταν η Γιούλη Στυλιανίδη και ο Λάζαρος Αγγελίδης.
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έφτασε με παπιγιόν και σκούρο λαδί σακάκι, ενώ το νυφικό της Σόνιας Σαββίδη ήταν μπροκάρ με δαντέλα, χειροποίητο.  Τη νύφη συνόδευσε ένα συγκρότημα παραδοσιακών ποντιακών μουσικών με τοπικές φορεσιές.  
Μεταξύ των προσκεκλημένων που παρευρέθησαν στο μυστήριο ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας  
 Σύσσωμη έδωσε το παρών και η οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη.
Το τραπέζι έγινε στην πλατεία του γραφικού χωριού. Το μενού στο γλέντι ήταν με τοπικές συνταγές της Μακεδονίας.
Ακολούθησε γλέντι σε beach bar στο Λιτόχωρο. Οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους με κρασί,σαμπάνια, τυρί και σύκα. 
Νωρίτερα το απόγευμα ο ίδιος είχε ποστάρει μία φωτογραφία, με το ξύρισμα του γαμπρού, σύμφωνα με το έθιμο.
Ο Ανδρέας και η Σόνια!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου