8.9.16

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Ηλεία - Ζάκυνθο

Στα Λεχαινά Ηλείας η πυροσβεστική δέχθηκε 50 κλήσεις για κοπές δέντρων.


Προβλήματα και ζημιές προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν την Πέμπτη στην Ηλεία, αλλά και τη Ζάκυνθο.
Στα Λεχαινά Ηλείας η πυροσβεστική δέχθηκε 50 κλήσεις για κοπές δέντρων. Σύμφωνα το τοπικό μέσο ilialive.gr, ανεμοστρόβιλος έπληξε την περιοχή, προκαλώντας ζημιές –πέρα από τα Λεχαινά- στην Αρετή, τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό και τη Μυρσίνη.
Κατά το ίδιο μέσο, καταστράφηκαν καλλιέργειες καλαμποκιού ενώ οι σφοδροί άνεμοι ξήλωσαν κολώνες της ΔΕΗ.
Στη Ζάκυνθο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η Πυροσβεστική δέχθηκε, μέχρι στιγμής, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δένδρων. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, η σφοδρή καταιγίδα δημιούργησε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ενώ δένδρα έπεσαν σε σταθμευμένα οχήματα και δρόμοι πλημμύρισαν.
Σύμφωνα με το zantepress24.gr, οι δρόμοι έγιναν αδιάβατοι σε αρκετά σημεία της πόλης της Ζακύνθου και κυρίως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στη Μπόχαλη (οδός Φιλικών), στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Διονυσίου και στην περιοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου.
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται κατά τόπους σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου