19.9.16

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : ΙΚΑ - ΕΦΟΡΙΑ δίνουν τη χαριστική βολή στους επιχειρηματιες!

Ας διαβάσουμε προσεκτικά τα ασφαλιστήρια μας...ισως βρούμε λυση για τις οικοσκευές ! 

Οι οπαδοί κινημάτων τυπου "δεν πληρώνω" που κυβερνούν τη Χώρα,σημερα πέρασαν στον αντίποδα ! 
Λιγες ημερες μετα τη θεομηνία που καθηλωσε την οικονομικη ζωή της Μεσσηνίας,  το απρόσωπο κρατος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της καταστροφής στους κατοίκους της Καλαμάτας, Μεσσηνης, Μανης, Τριφυλιας και αλλων περιοχών της Μεσσηνίας, θεώρησε ως καταλληλη τη στιγμη να δείξει την αυστηρότητα και τον ελεγκτικό του ρόλο, απαραίτητο φυσικα, αλλα οταν συντρέχουν οι κατάλληλες προυποθεσεις! 
Ετσι κλιμάκια απο την Αθηνα του ΙΚΑ ξεχύθηκαν στην πολη της Καλαμάτας για ελέγχους τρεις με τέσσερις ημερες μετα την καταστροφη και σημερα κλιμάκια της εφορίας επι το εργον! 
Ουδείς καταδικάζει το δικαίωμα της Πολιτείας να ελεγχει τους επιχειρηματιες αλλα στο προκειμενο με το δεδομένο της μεγαλης καταστροφής, ξεπερνιούνται οι κοκκινες γραμμες ! 
Απλα μεταφέρω την αγανάκτηση των επαγγελματιών που βρέθηκαν σε δυσχέρεια απο τη μια στιγμη στην αλλη και εχουν απέναντι τους την αναλγησία της Πολιτείας  ! 

Επιπλεον, θα ηθελα να συμβάλλω σε κατι που ισως καποιοι πληγέντες αγνοούν.
Πολλες ασφαλιστικές εταιρειες οταν ασφαλίζουν οχήματα, εχουν και ως επιπλεον παροχή ασφαλιστρου, κάλυψη για οικοσκευές! 
Ας διαβάσουν καλυτερα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αυτοκινήτων τους, διοτι μπορει ανέλπιστα να βρουν μια διέξοδο στο αδιέξοδο των ημερων ! 

 
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ 
ΠΕΡΙΦ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΕΝΤΕΤ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου