10.9.16

Λήστεψε μητέρα μπροστά στα μικρά παιδιά της!

Η 28χρονη γυναίκα «πάγωσε» και ζήτησε από τον εισβολέα να μην πειράξει τα ηλικίας 5 και 2 χρόνων παιδιά της

Μέρα- μεσημέρι εισέβαλε στο σπίτι μιας οικογένειας Αλβανών στα Καμένα Βούρλα ένας κακοποιός που φορούσε τζόκεϊ και είχε καλύψει με μαντήλι τα χαρακτηριστικά του και απείλησε με μαχαίρι τη νεαρή μητέρα μπροστά στα έντρομα μάτια των δυο μικρών παιδιών της!
Η 28χρονη γυναίκα «πάγωσε» και ζήτησε από τον εισβολέα να μην πειράξει τα ηλικίας 5 και 2 χρόνων παιδιά της. Εκείνος εξακολούθησε να την απειλεί με το μαχαίρι ζητώντας της να του δώσει όσα χρήματα είχε. Τελικά, άρπαξε τις οικονομίες της οικογένειας ύψους 6.000 ευρώ και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι, ενώ η νεαρή μητέρα ειδοποιούσε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του.
Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ληστή και, λίγες ώρες αργότερα, εντόπισαν έναν 40χρονο κάτοικο της περιοχής που ταίριαζε με την περιγραφή. Ο ύποπτος αρνήθηκε ότι διέπραξε τη ληστεία, όμως τον πρόδωσαν τα... κλεμμένα χρήματα που βρέθηκαν κρυμμένα στο σπίτι του! Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου