«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

14.9.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 29χρονος
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο
Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικό υπολογιστή κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -5.000- ευρώ
Εξιχνιάστηκαν,την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα στη Μεσσηνία.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (13.9.2016) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 29χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 28χρονο ημεδαπό.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων,απο την  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος και ο 28χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 4.9.2016 έως και προχθές (12.9.2016), στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε καταστήματα.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικό υπολογιστή κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -5.000- ευρώ , σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Επιπλέον, στην κατοχή του 29χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου