19.9.16

ΜΕΣΣΗΝΗ - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εικόνα της Παναγίας του Βουλκάνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μεσσήνης, για την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας από τη Μονή Βουλκάνου, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και κατά την αναχώρησή της, στις 28 του μήνα, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, θα ισχύσουν: 

Η απαγόρευση της στάθμευσης και της κίνησης παντός είδους οχημάτων και από τις δύο κατευθύνσεις στις οδούς: Κ. Κρόμπα - Γ. Παπανδρέου - Μουλαβασίλη και Πολυτεχνείου.

Ο αποκλεισμός τμήματος της οδού Κ. Κρόμπα και η εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Σωτ. Πατατζή και 7ης επαρχιακής οδού Μεσσήνης - Μελιγαλά.

Ο αποκλεισμός τμήματος της οδού Γ. Παπανδρέου και η εκτροπή της κυκλοφορίας στις οδούς Σωτ. Πατατζή και Αριστομένους.

Ο αποκλεισμός τμήματος της οδού Πολυτεχνείου και η εκτροπή της κυκλοφορίας στις οδούς Δ. Κούτσικα και Κολοκοτρώνη.

Ο αποκλεισμός τμήματος της οδού Στ. Τσούση και η εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Αγίου Νικολάου και στον κόμβο Μεσσήνης για τα βαρέα οχήματα.

Ο αποκλεισμός της οδού Δ. Κούτσικα και η εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Κολοκοτρώνη αποκλειστικά για την είσοδο των οχημάτων στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης.

Οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν κατά την υποδοχή (20/9) 7 το πρωί με 1 το μεσημέρι, και 3.30 το απόγευμα με 9.30 το βράδυ, κατά την αναχώρηση της εικόνας της Παναγίας Βουλκανιώτισσας (28/9).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου