9.9.16

Χειροπέδες σε δύο άτομα μετά από Εντάλματα Σύλληψης, στη Μεσσήνη

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 
 
Σε συνέχεια του από 25.8.2016 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, κυρίως σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Αττικής και της Άρτας , συμπληρωματικά, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, μετά από ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης, του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Πρόκειται για δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 36 και 48 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν, την  (8.9.2016) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας και στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 36χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -5,2- γραμμαρίων και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -1.640- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου