29.9.16

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

…. μετά και την ολοκλήρωση των δύο (2) νέων ΠΙ Πεταλιδίου και Μεθώνης, και την κτιριακή και ηλεκτρομηχανολογική αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Πύλου, Μεσσήνης και Αγ. Νικολάου

Γιώργος Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν.Μεσσηνίας
«Δικαιώνεται μία μεγάλη συλλογική προσπάθεια…»

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου, έργο το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου την προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013.

Το Π.Ι.Βλαχόπουλου είναι το 3ο κατά σειρά Περιφερειακό Ιατρείο που κατασκευάζεται στο Νομό Μεσσηνίας μετά το Π.Ι Πεταλιδίου και Π.Ι Μεθώνης για την προγραμματική περίοδο 2007-2013 και μετά βέβαια την ηλεκτρομηχανολογική και κτιριακή αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Πύλου, Μεσσήνης και Αγίου Νικολάου.

Σήμερα Πέμπτη 29/9/2016 ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος επισκέφθηκε μαζί με συνεργάτες του και τον εργολάβο του έργου κ.Παναγιώτη Χριστοδουλάκη το νέο Π.Ι.Βλαχόπουλου, παρακολουθώντας την τοποθέτηση του νέου ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού του Ιατρείου. Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται και η διαδικασία της ηλεκτροδότησης και το νέο Π.Ι.Βλαχόπουλο τίθεται σε λειτουργία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου