23.9.16

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! Η νύφη «ξεσάλωσε», ο γαμπρός είδε το βίντεο και ο γάμος ματαιώθηκε


Η νύφη «ξεσάλωσε», ο γαμπρός είδε το βίντεο και ο γάμος ματαιώθηκε
Το ντοκουμέντο απο το πάρτι εργένηδων που «έκαψε» την Έμα και οδήγησε στη διάλυση της σχέσης της
Το πάρτι εργένηδων για την τελευταία ημέρα... ελευθερίας, δεν βγήκε σε καλό σε μία νύφη στο Μεξικό, καθώς η κοπέλα... ξεσάλωσε, το βίντεο-ντοκουμέντο βγήκε στο διαδίκτυο, κάποιος το «σφύριξε» στον γαμπρό και εκείνος την... έστειλε πίσω στη... μαμά της, ματαιώνοντας το... θείο μυστήριο του γάμου!
 Όπως αποδείχθηκε, η τελευταία ημέρα ελευθερίας της «νύφης», δεν ήταν και τόσο... τελευταία, καθώς θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη!
Πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας ήταν η Έμα Αλίσια Παζ Αγιάλα.
 Η «κυρία» ακολούθησε την κλασική «αμερικανιά», διοργανώνοντας το «πάρτι της τελευταίας ελεύθερης νύχτας». 
Μάλιστα, ταξίδεψε σε αρκετά μεγάλη απόσταση με τις φίλες της, προκειμένου να αποφύγουν τα... περίεργα βλέμματα. Όμως υπολόγισαν δίχως την... τεχνολογία. Η Έμα ήπιε λίγο παραπάνω και ο φακός την «έπιασε στα πράσα» να φιλιέται με έναν άγνωστο ημίγυμνο άνδρα, τον οποίο μόλις είχε γνωρίσει, ενώ και η ίδια δεν φορούσε και... πολλά ρούχα.
Όλα αυτά καταγράφονταν σε βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο. Τότε ξεκίνησε η... διάλυση ενός γάμου που δεν πρόλαβε να γίνει ποτέ. Ο γαμπρός, ονόματι Πάμπλο Τόρες Καντάνα και η οικογένειά του έγιναν από Μεξικάνοι... Τούρκοι και λίγα 24ωρα αργότερα, ανακοινώθηκε και επισήμως η διάλυση μίας... υπέροχης σχέσης.

Βέβαια, έγινε διάσημη και χιλιάδες «μνηστήρες» τη ζητούν, δίχως να τους ενδιαφέρει αν φιλήθηκε, ή ό,τι άλλο έκανε, με έναν άγνωστο σε ένα μπαρ στο Μεξικό...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου