27.9.16

Πάλι αλλαγές στην ΕΡΤ, αλλά η μηχανή δε παίρνει μπρός

 Όλα αλλάζουν στο νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Μετά από πολύμηνο, για να μην πούμε πολυετή, περιορισμό της ΕΡΤ σε χαμηλά μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, σχεδιάζεται νέο φιλόδοξο πρόγραμμα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση του ενημερωτικού προγράμματος.
Το ανακάτεμα της τράπουλας σε πρόσωπα και εκπομπές θα είναι μεγάλο, καθώς στόχος είναι να επιστρέψει πίσω στην ΕΡΤ όσο το δυνατό μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθεατών από αυτό που την εγκατέλειψε από το 2010 και μετά. Ωστόσο, μια ζώνη θα παραμείνει ακριβώς ίδια, η πολύ πρωινή.
Από τις 7 έως τις 10 το πρωί οι δημοσιογράφοι Γιάννης Δάρρας και Γιώργος Δαράκης θα συνεχίσουν να δίνουν τον παλμό της επικαιρότητας. Εξάλλου, μόνο αυτοί και ο Ηρακλής Πουαρώ καταφέρνουν να ανεβάσουν τα νούμερα της ΕΡΤ πάνω από το 5% και να «πιάσουν» και διψήφιο που και που...
Πηγή: zappit.gr
Στο μεταξύ στην ΕΡΤ από το Μέγκα η Τζίμα και ο Τσιγουρής...
Ενισχύεται το πολιτικό ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης
Τώρα που μας τελείωσε το Μega, λογικό είναι να ψωνίζουν οι υπόλοιποι δίαυλοι από το πλούσιο δυναμικό του. Και κάπως έτσι καταλήγουν στην Αγία Παρασκευή η Ράνια Τζίμα και ο Χρήστος Τσιγουρής. Η πρώτη για ρεπορτάζ Νέας Δημοκρατίας και ο δεύτερος για ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ. Απαραίτητη ενίσχυση για την ΕΡΤ αν θέλει να ανταγωνισθεί κάποια στιγμή τους ιδιωτικούς διαύλους.  

newpost.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου