4.9.16

Οξύτατη επίθεση Τατσόπουλου στους ΠΑΣΟΚους του ΣΥΡΙΖΑ

  "Αποκρουστικά και διπρόσωπα ερπετά"

Με αφορμή την 43η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην βουλευτής και γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος έκανε μία οξύτατη ανάρτηση στο Facebook επιτιθέμενος στους πρώην "πράσινους" πολιτικούς που έχουν μεταπηδήσει τα τελευταία χρόνια στον κυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συγγραφέας κάνει λόγο για "αποκρουστικά και διπρόσωπα ερπετά", που "δεν δίσταζαν να παριστάνουν τους βασιλικότερους του βασιλέως, να φτύνουν εκεί που έγλειφαν ως γνήσιοι κυνικοί γενίτσαροι και να μπολιάζουν με τον πιο χυδαίο λαϊκισμό τα νέα τους αφεντικά".

Δείτε την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:


Σήμερα, χρονιάρα μέρα, επιτρέψτε μου μια προσωπική μαρτυρία. Από όλα τα ερπετά που βρήκαν κατά καιρούς στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ, τα πιο γλοιώδη, αποκρουστικά και διπρόσωπα ήταν όσα προέρχονταν από το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος είναι προφανής. Στα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα κομμουνιστογενή, μπορούσες να καταλογίσεις ιδεολογική αφέλεια, όχι όμως και ιδιοτέλεια, τουλάχιστον έως ότου πάρουν την εξουσία, καθότι τα περισσότερα δεν πίστευαν ότι θα πάρουν ποτέ την εξουσία (ακόμη τσιμπιούνται, εδώ που τα λέμε). Απεναντίας, τα πράσινα ερπετά, ως εκπεπτωκότα της εξουσίας πρόσφατα και με αχαλίνωτη τη διάθεση να την ξαναπάρουν το συντομότερο δυνατό, δεν δίσταζαν να παριστάνουν τους βασιλικότερους του βασιλέως, να φτύνουν εκεί που έγλειφαν ως γνήσιοι κυνικοί γενίτσαροι και να μπολιάζουν με τον πιο χυδαίο λαϊκισμό τα νέα τους αφεντικά. Η αλήθεια είναι πως δεν νοσταλγώ κανέναν από τις παλιές μου παρέες -μια και η επιμόλυνση επεκτάθηκε τόσο πολύ την τελευταία διετία, ώστε να καθιστά πλέον άνευ ουσίας τη διάκριση ανάμεσα σε φρέσκους και μπαγιάτικους διεφθαρμένους. Εάν όμως με ρωτούσες ποιους δεν θα ήθελα να ξαναδώ στα μάτια μου, ναι, θα σου έδειχνα εκείνα τα πράσινα αποβράσματα. Χρόνια πολλά, είπα; Χρόνια πολλά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου