13.9.16

ΘΗΛΥΚΟΣ… ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ; Η «κολλητή» από την «παρέα της Αίγινας», το… φαβορί της κυβέρνησης


αιγινα1

Η σύζυγος βουλευτή Β” Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Παπαδόπουλου, και κολλητή από την γνωστή «παρέα της Αίγινας» προτείνεται από την κυβέρνηση ως επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.
 
Πρόκειται για την κ. Όλγα Χαρίτου, που σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney.gr, είναι η μία εκ των τριών προτεινόμενων από την κυβέρνηση για τις τρεις εποπτικές θέσεις στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Η κ. Χαρίτου θεωρείται μία απ” τους στενούς φίλους του πρωθυπουργού, όπως εξάλλου δείχνει και η σχετική φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές του κ. Τσίπρα στο νησί.
Η ίδια μάλιστα από πέρυσι είχε ενταχθεί και στο επιτελείο του πρωθυπουργού μετά την πρόσληψή της για έναν χρόνο σε θέση αμισθί ειδικής συμβούλου σχετικά με θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πληροφορικής στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.
Στέλεχος της Κουμουνδούρου η κ. Χαρίτου έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν το κόμμα σε αρκετές διακομματικές επιτροπές, ενώ υπήρξε και μέλος της συντακτικής επιτροπής του κομματικού περιοδικού «Μπλόκο».
χαριτου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου