«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

29.9.16

Ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων σε Τ.Κ.του Δήμου Πύλου - Νέστορος

Oι κακοποιοί βρήκαν τα κοσμήματα της 60χρονης και μερικά χρήματα που είχε στην άκρη το ζευγάρι, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση

Τρομακτική... έγερση επιφύλαξαν σε ένα ζευγάρι οι άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο σπίτι τους, σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστορος στη Μεσσηνία και τους ξύπνησαν χτυπώντας τους με τα χέρια στο πρόσωπο!

Ο 72χρονος άνδρας και η 60χρονη σύζυγός του επιχείρησαν προσωρινά να αντιδράσουν. Όταν, όμως, ένας από τους εισβολείς τους απείλησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο που κρατούσε, αναγκάστηκαν να μείνουν ακίνητοι στο κρεβάτι τους και να παρακολουθούν τους δράστες, οι οποίοι έκαναν άνω- κάτω το σπίτι.

Τελικά, οι κακοποιοί βρήκαν τα κοσμήματα της 60χρονης και μερικά χρήματα που είχε στην άκρη το ζευγάρι, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και προσπαθεί να τους ταυτοποιήσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου