22.9.16

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ !!! Ποιο πανίσχυρο πρόσωπο βρίσκεται πίσω από τον Καλογρίτσα;

To γεγονός ότι κυλούν οι μέρες δίχως να έχει επέμβει Εισαγγελέας στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις άδειες και το πως μια εκ των 4 βρέθηκε στα χέρια του Καλογρίτσα είναι μάλλον αυτονόητο για την βαθιά διεφθαρμένη Κολομβία των Βαλκανίων. 
 
Την στιγμή μάλιστα που ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης αρχίζουν να γίνονται επικριτικοί για τις μεθοδεύσεις με το Πόθεν Εσχες η απάθεια της Δικαιοσύνης μόνο μία εξήγηση επιτρέπει:
 
-To να βρίσκεται πίσω από τον Καλογρίτσα, έτερο πανίσχυρο πρόσωπο που δεν τολμά να το ακουμπήσει κανείς.
 
Αυτή είναι μια υπόθεση που προκύπτει αβίαστα για την ανεξήγητη απάθεια των Εισαγγελικών Αρχών-όταν μάλιστα προκύπτει δόλος και απάτη κατά του Δημοσίου. Στο μεταξύ η νέα αποκάλυψη για το κόκκινο δάνειο της εταιρίας του Σπύρου Καραμπάτσου προκαλεί νέα ερωτηματικά για το πως η αρμόδια επιτροπή της ΓΓΕΕ έκρινε άρτιο και επαρκές το πόθεν έσχες του επιχειρηματία, ανακηρύσσοντάς τον οριστικό πλειοδότη. Τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας ΑΓΥΙΑ του κ. Καραμπάτσου, υποθηκεύτηκαν από την τράπεζα προκειμένου να λάβει δάνειο πριν από εννέα χρόνια.
 
Το δάνειο με υποθήκη τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, είχε δοθεί το 2007 από την Λαϊκή Τράπεζα (η οποία στη συνέχεια απορροφήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς) και ήταν της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
 
Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του www.protothema.gr, το δάνειο αυτό δεν εξυπηρετείται και έχει χαρακτηριστεί επισήμως ως «κόκκινο» ενώ η αξία του με τους τόκους και τις προσαυξήσεις έφθασε στα 1,8 εκατ.ευρώ!
 
Με δεδομένο ότι το δάνειο του 2007 είναι μη εξυπηρετούμενο, προκύπτει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρεία «ΑΓΥΙΑ ΑΕ» ανήκουν επί της ουσίας στην τράπεζα η οποία έχει σε κάθε περίπτωση τον πρώτο λόγο. Άρα δεν μπορεί το οικόπεδο της εταιρείας που έχει κόκκινο δάνειο να παραχωρηθεί ως υποθήκη, εγγύηση ή ως ενέχυρο σε οποιονδήποτε τρίτο, όπως στην περίπτωση αυτή συνέβη με τον Σπύρο Καραμπάτσο που έδωσε το ακίνητο των 5.000 στρεμμάτων στον Χρήστο Καλογρίτσα για να λάβει πόθεν έσχες.
 
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά αποκαλύπτεται ότι ο Καλογρίτσας ελέγχεται για φοροδιαφυγή 20.000.000 εκατ. ευρώ.
 
Η υπόθεση είναι πολύ χοντρή και με πολύ βάθος για να περνάει “απαρατήρητη” από την Δικαιοσύνη.
 
Το ερώτημα λοιπόν έχει ανάγκη άμεσης απάντησης:
 
-Ποιος κρύβεται πίσω από τον Καλογρίτσα;
 
 
 
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου