13.9.16

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής σε πάρκο στην οδό Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο ύστερα από φραστικό επεισόδιο με άγνωστο άντρα.
O λόγος; 
Ένας σκύλος.
Ο τραγουδιστής  Κώστας Καρουσάκης και πατέρας της τραγουδίστριας Ελένης Καρουσάκη οδηγήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με σπασμένο χέρι και ισχίο. Εκεί εξακολουθεί να νοσηλεύεται περιμένοντας να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o 72χρονος τραγουδιστής το βράδυ της περασμένης Πέμπτης απολάμβανε τον καφέ του καθισμένος στο παγκάκι, όταν του επιτέθηκε ένα μεγαλόσωμος λευκός σκύλος. Εκείνος προσπάθησε να τον αποφύγει και άρχισε να φωνάζει.  “Κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να απωθήσω τον σκύλο, που ήταν σαν αφηνιασμένος και... φώναξα στον ιδιοκτήτη να μαζέψει το ζώο”, είπε και συμπλήρωσε, πως αφού εκείνος τράβηξε τον σκύλο από το λουρί και τον έδωσε στην κοπέλα που τον συνόδευε, του επιτέθηκε πισώπλατα, με βρισιές και κλωτσιές, πριν εξαφανιστεί.

Η κόρη του Ελένη ανέφερε σε κατάσταση σοκ: «Έχει την καρδιά του ο μπαμπάς μου και καθυστέρησε το χειρουργείο, προκειμένου να ρυθμίσουν τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου