21.9.16

ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Ρωσικά πολεμικά πλοία έπληξαν με πυραύλους αίθουσα επιχειρήσεων


13950631000516_photoi

Pωσικά πολεμικά πλοία που σταθμεύουν στα παράκτια ύδατα της Συρίας στόχευσαν και κατέστρεψαν μια αίθουσα επιχειρήσεων σκοτώνοντας πάνω από 30 ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς πληροφοριών.

« Tα ρωσικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber σε αίθουσα επιχειρήσεων συντονισμού ξένων αξιωματικών στην περιοχή της Dar Ezza στη δυτική πλευρά της επαρχίας του Χαλεπίου κοντά στο βουνό Sam’an σκοτώνοντας 30 Iσραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς», αναφέρει το ρωσικό Sputnik στην αραβική του υπηρεσία επικαλούμενο πηγή στο πεδίο της μάχης στο Χαλέπι την Τετάρτη, είδηση που μεταφέρει το dimpenews και την μεταφέρουμε και εμείς με επιφύλαξη.
Η αίθουσα επιχειρήσεων βρισκόταν στο δυτικό μέρος της επαρχίας του Χαλεπίου στο μέσον του όρους Sam’an και σε σπηλιές.
Η περιοχή είναι χωμένη σε μια χαράδρα της οροσειράς.
Πολλοί αμερικανοί, τούρκοι, σαουδάραβες, καταριανοί και βρετανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν μαζί με τους ισραηλινούς.
Οι ξένοι αξιωματικοί που σκοτώθηκαν στο Χαλέπι διηύθυναν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Χαλέπι και Ιντλίμπ. Σκοτώθηκαν 30 ισραηλινοί αξιωματικοί, σύμφωνα πάντα με το dimpenews.
Άμα αληθεύει η είδηση πρόκειται για σοβαρή επιδείνωση στον πόλεμο της Συρία με απρόβλεπτες διαστάσεις.
Παράλληλα ο συριακός στρατός και σύμμαχοί του ανέκτησαν αρκετά συγκροτήματα και υποδομές στο Νότιο Χαλέπι και συγκεκριμένα στο al-Ramouseh, συμπεριλαμβανομένων των κτιρίων του Δημαρχείου και τις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου με χημικά προϊόντα αφού κατάφεραν να εκδιώξουν τους τρομοκράτες .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου