8.9.16

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΓΑ ΕΝ ΟΨΕΙ Ε.Ο.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ

Του: Αντώνη Αντωνόπουλου

Την ώρα που ο Υπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής εδώ και ενάμιση χρόνο όπου βρεθεί  και όπου σταθεί βάζει την κασέτα της…δήθεν εξυγίανσης που επικαλείται στο ποδόσφαιρο, την ιδία ώρα ο σύντροφός του με τον οποίο οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων ,Τζούλιος Συναδινός από την θέση του Γενικού γραμματέα αθλητισμού επιδίδεται εδώ και καιρό σε…μαγειρέματα με τις «μικρές» ομοσπονδίες ώστε να αλλάξουν χέρια και να περάσουν οι εκπροσωπήσεις των αθλημάτων στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε κομματικούς φίλους και κολλητούς του.
Τι είχες…Γιάννη, τι είχα πάντα.
Την πασίγνωστη πεπατημένη ακολουθεί και ο κατά την δημόσια δήλωση του πρώην προέδρου του Σέγας Στράτου Μολυβά,  αργόμισθος στην ομοσπονδία επι 14 χρόνια προπονητής, σημερινός ΓΓΑ Τζούλιο Συναδινός ,και ως …αρχάγγελος της …κάθαρσης έβαλε στο σημάδι το Τρίαθλο του Γιώργου Γερόλυμπου.
-Έκανε άρση αθλητικής αναγνώρισης της ομοσπονδίας ,με τον ισχυρισμό ότι οι σύλλογοι του εν λόγω αθλήματος δεν είχαν δραστηριότητα.
-Παρά το γεγονός ότι προσκόμισαν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας τα φύλλα αγώνα δεν τα έλαβε καν υπ οψιν.
Γερόλυμπος ως πρόεδρος του αθλήματος  κινείται δικαστικά και παίρνει προσωρινή διαταγή ανάκλησης της απόφασης άρσης αθλητικής αναγνώρισης.
-Η δίκη ήταν για τις αρχές Ιουνίου ,πήρε αναβολή και διεξάγεται στις 29 Σεπτεμβρίου.
-Στις 27 Ιουνίου ο ΓΓΑ Τζούλιος Συναδινός κάνει και …δεύτερη άρση αθλητικής αναγνώρισης !!!,ισχυριζόμενος ότι με βάσει τα φύλλα αγώνα που προσκόμισε η ομοσπονδία του Τριάθλου δεν έχει αθλητική δραστηριότητα πλην ενός σωματείου.
Ταυτόχρονα άρει την αθλητική αναγνώριση σε 20 από τα 50 σωματεία αθλήματος αυθαίρετα.
Ο… «εξυγιαντής» της πεντάρας Τζούλιος Συναδινός ενέταξε το Τρίαθλο μετά την άρση αθλητικής του αναγνώρισης στο…μοντέρνο πένταθλο!!!Ομοσπονδία με …πονεμένη Ιστορία και …βαρύ παρελθόν.
Γιατί ο Τζούλιος διάλεξε το μοντέρνο Πένταθλο και όχι μια άλλη ομοσπονδία;
Γιατί όπως βουίζει η πιάτσα στα εν λόγω αθλήματα ,κουμάντο κάνει ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Τάσος Πανταζίδης ,κολλητός του Συναδινού, που έχει και τον γιό του αθλητή και στο τρίαθλο και στο μοντέρνο πένταθλο!!!
Με σχεδόν ανύπαρκτη δραστηριότητα στο μοντέρνο πένταθλο του Αλικάκου προς το παρόν, ο ΓΓΑ Τζούλιος Συναδινός για να ζωντανέψει το άθλημα και να το πάρει έτοιμο ο Πανταζίδης ενέταξε και το Τρίαθλο.
Παράλληλα ο Τζούλιος ο «Εξυγιαντής» δεν σταματά εδώ.
Δόν Κιχώτης τής επιλεκτικής και δήθεν …κάθαρσης  ,εντάσσει στο νέο γκρουπ ομοσπονδιών  που δημιουργεί και το Ράγκμπι-λίνγκ!!!
Το ράγκμπι- λίνγκ είναι παραφυάδα του Ράγκμπι μη αναγνωρισμένο άθλημα που διοικείται από τον σύντροφο του Δόν Κιχώτη Τζούλιου, τον Τάσο Πανταζίδη συν επώνυμο του δημοσιογράφου της «Αυγής», και γραμματέα του τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ!!!
ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ.
Από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκιο το άθλημα του Καράτε θα είναι Ολυμπιακό άθλημα.
Οπότε ο Τζούλιος Συναδινός ,που πιθανόν θεωρεί ότι να κάθεται για αρκετό καιρό ακόμη στη θέση του ΓΓΑ, έχει την ψευδαίσθηση ότι ο Γιώργος Γερόλυμπος επίτιμος πρόεδρος του Καράτε και επι σειρά πρόεδρος στο παρελθόν είναι του χεριού του και εύκολος αντίπαλος.
Πιστεύοντας ότι καθάρισε με το Τρίαθλο για να βολέψει τα συντρόφια του ,σου λέει γιατί να μην έχουμε ως ΣΥΡΙΖΑ Τρείς εκπροσωπήσεις στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή;
Το Πένταθλο, το Τρίαθλο και το ΚΑΡΑΤΕ!!!
Ο σύντροφος του Τζούλιου Συναδινού στο τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δρίβας και αντιπρόεδρος του ΣΕΦ σήμερα ,που είναι βασικό στέλεχος στα …μαγειρέματα του Δόν -Κιχώτη της «Κάθαρσης» στη Γ.Γ.Α ,υποστηρίζει στις εντός των προσεχών ημέρων εκλογών του ΚΑΡΑΤΕ τον αντίπαλο συνδυασμό της παράταξης που υποστηρίζει ο Γερόλυμπος.
Όχι γιατί είναι πολιτικά αντίθετοι, αλλά γιατί έχει και το γιό του στην Εθνική ομάδα και επιθυμεί να τον προωθήσει όπως υποστηρίζει η άλλη πλευρά.
Έτσι ο Γερόλυμπος είναι στο στόχαστρο και για την θέση του Καράτε στην ΕΟΕ, μέσα από το … «μαγειρείο» που έχει στήσει ο Τζούλιος Συναδινός στην Γενική γραμματεία αθλητισμού.
Και μετά η δις Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Άννα Κορακάκη περιμένει να της φτιάξουν Σκοπευτήριο για να κάνει προπόνηση.!!!
Δεν προλαβαίνουν Κυρία μου να ασχοληθούν μαζί σου. Προέχουν τα κουκιά για την ΕΟΕ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου