9.9.16

ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ - Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε χώρο γνωστού κέντρου της παραλιακής


Καλλιεργούσε  δενδρύλλια κάνναβης σε χώρο γνωστού κέντρου της παραλιακής

Συνελήφθη 34χρονος Αλβανός, ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε χώρο γνωστού κέντρου της Βάρκιζας, που δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Σημειώνεται, ότι το κέντρο ανήκει σε δημοφιλή τραγουδιστή, ο οποίος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα και πολυήμερες αναζητήσεις αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 34χρονου και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στη διακίνηση ναρκωτικών. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, ο κατηγορούμενος συνελήφθη στη Βάρκιζα, ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3 κιλών, 270 σπόροι κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 11 κινητά τηλέφωνα, 6 φορητοί ασύρματοι και πλήθος πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων.
Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που διατηρούσε στην αυλή του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 73 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,6 έως 3,2 μέτρων και εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Υπολογίζεται ότι τα χρήματα που θα αποκόμιζε ο συλληφθείς από την πώληση της κάνναβης, φθάνουν τα 200.000 ευρώ.
Ο 34χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου