10.9.16

.ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟ - Γνωστός επιχειρηματίας ο πέμπτος νεκρός από την κακοκαιρία στο Ξυλόκαστρο


Γνωστός επιχειρηματίας ο πέμπτος νεκρός από την κακοκαιρία στο Ξυλόκαστρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής είναι ο 30χρονος που έχασε την ζωή του χθες βράδυ από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την ορεινή Κορινθία. Πρόκειται για το πέμπτο  θύμα της φονικής κακοκαιρία που έπληξε μεγάλο μέρος της χώρας τις τελευταίες ημέρες. Ο Σπύρος Βαλιμήτης, ιδιοκτήτης ταβέρνας που ήταν γνωστός και για τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο διαφήμιζε την επιχείρησή του, βρήκε τραγικό θάνατο όταν περίπου στις 8.00, επεχείρησε να διασχίσει με το αυτοκίνητό του φουσκωμένο χείμαρρο στο χωριό Βρυσούλες και παρασύρθηκε.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις , ο άτυχος 30χρονος κατόρθωσε μεν να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Το πτώμα του βρέθηκε στις 10.30 το βράδυ να έχει ξεβραστεί στο ποτάμι Φόνισσα, πολλά χιλιόμετρα μακριά, στο χωριό Καμάρι Ξυλοκάστρου.

Η φονική καταιγίδα ξεκίνησε αργά το απόγευμα, διήρκεσε έως τις πρώτες πρωινές ώρες και είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσει τους χείμαρρους και να προκαλέσει πλημμυρικά φαινόμενα στα πεδινά, παραθαλάσσια χωριά της δυτικής Κορινθίας και συγκεκριμένα στα χωριά Κρήνες, Πιτσά και Ταρσινά, όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής σε λιγότερα από δέκα σπίτια για να κάνει αντλήσεις υδάτων.
Επίσης, μικροπροβλήματα σημειώθηκαν στην νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών με μικροκαθυστερήσεις, λόγω χαμηλής ταχύτητας στην ομαλή ροή της κίνησης των οχημάτων, όταν εξαιτίας της υπερχείλισης αρδευτικού καναλιού και οχετού πέρασε από το οδόστρωμα μεγάλος όγκος νερού και φερτά υλικά τα οποία απομακρύνθηκαν από συνεργεία της Ολυμπίας οδού, χωρίς όμως να σημειωθεί διακοπή της κυκλοφορίας.


ΑΠΕ, korinthostv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου