15.9.16

Συνελήφθη Ελληνας πρώην ποδοσφαιριστής για εμπόριο ναρκωτικών


Συνελήφθη Ελληνας πρώην ποδοσφαιριστής για εμπόριο ναρκωτικών

Έλληνας βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος την δεκαετία του 1980 έπαιξε ποδόσφαιρο σε ομάδες της Α' Εθνικής -ακόμα και σε ομάδα του Βελγίου- συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς μετέφερε 118 κιλά χασίς που είχε παραλάβει από Αλβανούς σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

Ο 50χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, μαζί με έναν 49χρονο συνεργό του, συνελήφθησαν στα διόδια της Ελευσίνας, έπειτα από καρτέρι που τους είχαν στήσει Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από πληροφορίες που είχαν για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε τόσο στα δύο αυτοκίνητα όσο και στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ασφάλειας, «ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 118 κιλών και 370 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα».

Εις βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε κύρια ανάκριση για την υπόθεση.
Όσον αφορά στο γνωστό ποδοσφαιριστή, την δεκαετία του 1980 προσπάθησε να κάνει καριέρα στα γήπεδα, παίζοντας σε ομάδες της Α' Εθνικής, οι οποίες όμως ποτέ δεν ήταν στις πρώτες σειρές του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα έπαιξε και σε ομάδες της επαρχίας, τόσο στην Α' όσο και στην Β' Εθνική. Προσπάθησε να κάνει καριέρα ακόμα και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε ομάδα του Βελγίου, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό ο οποίος του "έκοψε" την μπάλα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου