13.9.16

ΖΑΚΥΝΘΟΣ -Έγκλημα πάθους… Αποφυλακίστηκε, βρήκε τη σύντροφο του με άλλον και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου !

Έγκλημα πάθους… Αποφυλακίστηκε, βρήκε τη σύντροφο του με άλλον και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου !
30χρονος Αιγύπτιος είχε συλληφθεί για κλοπές, αφέθηκε ελεύθερος και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 34χρονος Σύρο εραστή της φίλης του 

Η ζήλια όπλισε το χέρι ενός 30χρονου Αιγύπτιου που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη μαζί με έναν συνομήλικο ομοεθνή του για κλοπές και διαρρήξεις στη Ζάκυνθο.
Όταν επέστρεψε στο σπίτι της φίλης του μετά από τέσσερις ημέρες κράτησης, την βρήκε με άλλον εραστή και τον σκότωσε εν ψυχρώ!
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο Αιγύπτιοι διέρρηξαν ένα σπίτι στην περιοχή του Παντοκράτορα και άρπαξαν 1.500 ευρώ και ένα τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή Λαγοπόδο από το οποίο έκλεψαν ένα κινητό. Εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Λαγανά, συνελήφθησαν και στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι στις 18 Ιουλίου είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στον Παντοκράτορα και είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 7.000 ευρώ και δύο κινητά αξίας 400 ευρώ, στις 7 Αυγούστου ένα σπίτι στο Λαγοπόδο απ’ όπου έκλεψαν 300 ευρώ και άλλα αντικείμενα και στις 22 Αυγούστου άλλο ένα σπίτι στα Λαγκαδάκια από το οποίο πήραν άλλα 800 ευρώ.
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές στους δύο αλλοδαπούς, αλλά τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους και επέστρεψαν στο χωριό Μαχαιράδο όπου διαμένουν.
Ο ένας 30χρονος πήγε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της φίλης του, αλλά εκείνη δεν του άνοιξε και άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι έκρυβε. Φώναξε τον συμπατριώτη του και έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι, ώσπου είδαν να βγαίνει ένας 34χρονος Σύρος ο οποίος είχε εκμεταλλευτεί την απουσία του Αιγύπτιου για να συνάψει σχέση με τη φίλη του!
Οι δυο αντίζηλοι άρχισαν να καυγαδίζουν και ξαφνικά ο 30χρονος Αιγύπτιος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε τέσσερις φορές στο θώρακα του Σύρου τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην καρδιά! Τόσο ο δράστης όσο και ο συνεργός του, που όλη αυτή την ώρα φύλαγε τσίλιες, συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λαγανά οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από περίοικους και κρατούνται στο τμήμα, όπου κλήθηκε για κατάθεση η «πέτρα του σκανδάλου».
Οι δυο 30χρονοι Αιγύπτιοι θα οδηγηθούν σήμερα εκ νέου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, αυτή τη φορά ο ένας με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων και ο άλλος για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου