20.9.16

Είδηση «βόμβα»: Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ!


Είδηση «βόμβα»: Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ!

Τίτλοι τέλος για το διασημότερο ζευγάρι του Χόλιγουντ, καθώς η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ, ύστερα από δύο χρόνια γάμου και δώδεκα χρόνια σχέσης.
Την είδηση, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ιστότοπος TMZ, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν ακόμη επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.
Η Τζολί κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά του, διευκρινίζει ο ιστότοπος.
Λίγο μετά ο δικηγόρος της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού επιβεβαίωσε σε μια ανακοίνωσή που εξέδωσε ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου.
«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.
Ο ιστότοπος TMZ έγραψε ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι "πάρα πολύ εκνευρισμένη" από τις μεθόδους ανατροφής των παιδιών τους που υιοθετούσε ο Πιτ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου