«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

2.9.16

ΚΟΥΙΖ - Πού ήταν σήμερα όλοι οι υπάλληλοι του Εθνικού Θεάτρου;

 ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΧΙ 3 ΑΛΛΑ ....103 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ !!!

 Άδεια σε όλους τους υπαλλήλους του Εθνικού λόγω... γέννας της γυναίκας του διευθυντή;

Άδεια στους υπαλλήλους του Εθνικού Θεάτρου έδωσε για σήμερα ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Στάθης Λιβαθινός, με τις πληροφορίες να διίστανται ως προς την αφορμή της απόφασης αυτής.

Πηγές του Εθνικού, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αποκαλύπτουν στον ΣΚΑΪ πως, της έκτακτης άδειας των υπαλλήλων, είχε προηγηθεί η γέννηση του παιδιού του κ. Λιβαθινού, στο μαιευτήριο του Παλαιού Φαλήρου «Ρέα», ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η άδεια δόθηκε ένεκα της έναρξης της νέας θεατρικής χρονιάς.

Από το πρωί πάντως, ήταν αδύνατο να επικοινωνήσει κανείς με τα γραφεία του Εθνικού Θεάτρου καθώς τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων ήταν «κατεβασμένα»: στο γραφείο του καλλιτεχνικού διευθυντή, του αναπληρωτή διευθυντή, στο τμήμα δραματολογίου, στο τμήμα διεθνών σχέσεων καθώς και στο γραφείο Προβολής και Επικοινωνίας επικρατούσε «σιγήν ιχθύος».

Μόνο με τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου κατέστη δυνατή η επικοινωνία με υπάλληλο, που σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ για τον λόγο της απουσίας των υπαλλήλων, η απάντηση του ήταν «μην ανησυχείτε, είναι για καλό», αποφεύγοντας, παρά τις ερωτήσεις, να δώσει άλλες πληροφορίες.

Την ίδια στιγμή πάντως, πηγές του μαιευτηρίου «Ρέα» επιβεβαιώνουν τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας Λιβαθινού, κάποια στιγμή μέσα στις προηγούμενες 48 ώρες.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου